Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce nume a ales să poarte Simona Halep după cununie. Știm și cine le va cânta la petrecere. Primele fotografii

Ce nume a ales să poarte Simona Halep după cununie. Știm și cine le va cânta la petrecere. Primele fotografii
Simona Halep a terminat de numărat minutele până ce va deveni soția lui Toni Iuruc.. Invitații au început să vină la localul din Mamaia unde se va desfășura petrecerea.

Toată lumea a așteaptat cu sufletul la gură momentul în care Simona Halep a spus DA. Cununia civilă a fost oficiată la malul mării, pe plaja din fața restaurantului Fratelli-Biutiful din Mamaia. Urmează petrecerea, cu nume sonore ce vor fi alături de ea în cel mai important moment din viață.

Trebuie să vă spunem că ziua a început minunat pentru marea sportivă. Dimineața, Simona Halep a postat pe pagina ei de Instagram un mesaj încărcat de fericire și emoție.

Ce nume a ales să poarte Simona Halep după cununie. Știm și cine le va cânta la petrecere

Una dintre cele mai îndrăgite sportive ale lumii, Simona Halep, a devenit doamna Iuruc de foarte puțin timp. După cununia civilă, aceasta i-a pregătit o surpriză inedită soțului. Despre ce este vorba? Despre numele pe care urmează să-l poarte Simona. Iar vedeta noastră s-a decis. În urma cununiei, aceasta se va numi Simona Halep-Iuruc. Cei doi s-au căsătorit astăzi doar civil, iar la anul, vor face cununia religioasă.

Avem prima fotografie de la petrecerea care începe. Cu Ilie Năstase și soția lui. Este și ziua Ioanei Năstase Năstase, azi.

 

300 de invitați sunt așteptați la petrecere

Petrecerea se anunță una cu ștaif, unde sunt așteptați nu mai puțin de 300 de persoane, bineînțeles, nume sonore din România. Până acum se știe că va veni Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Ion Țiriac, dar că este invitat și președintele Klaus Iohannis.

Despre meniul la nuntă a făcut dezvăluiri fostul primar al stațiunii Bușteni, Emanoil Savin pentru Telekom Sport. „ Vrea să mănânce totul numai tradiţional: produse de vânat, brânzeturi de casă, plăcinte ”Poale-n brâu”, curcan cu varză, tot ceea ce gătim noi pentru ea ştie cu siguranţă că sunt foarte bune şi că sunt bio”.

Reguli de securitate stricte

Potrivit ultimelor informații, înainte de a intra la petrecere invitații vor fi testați într-un cort uriaș. Cât privește faptul că nimeni nu are voie să aibă telefonul mobil la el, tatăl Simonei Halep a dezmințit acest lucru. Stere Halep a spus că sunt doar invenții și că familia lor este una normală, care nu s-a ferit niciodată de nimeni și nimic.

De asemenea, tatăl Simonei a infirmat și zvonurile potrivit cărora președintele României ar face parte din lista invitaților. Simona i-a rugat pe invitați să nu dea tradiționalul plic, ci doar cadouri simbolice.

Cine va cânta la petrecere

Printre cei care vor întreține atmosfera la petrecerea Simonei Halep vor fi Loredana și Dan Bittman, dar și îndrăgita formație machedonească, Pindu.

“Sunt foarte fericit că voi cânta la un asemenea eveniment. Mă bucur enorm pentru Simona, sper să aibă copii frumoși, cum sunt și ei. Le doresc numai iubire, că asta e cea mai importantă. Voi veni să cânt cu Marius Bațu, colegul meu, și avem câteva melodii în deschidere”, a declarat Dan Bittman pentru Fanatik.

Ce flori a ales sportiva pentru cununie

Simona a fost extrem de atentă și la florile alese pentru marele eveniment din ziua ei. Iar aranjamentele florale conțin atât trandafiri albi, iederă, dar și crini albi, simbol al Preasfintei Născătoare de Dumnezeu. Cununia civilă ce a avut loc pe plajă și a fost oficiată de primarul Constanței s-a petrecut, de asemenea, într-un aranjament extrem de idilic .

Sursă foto: fanatik, playtech

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre