Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a ales de membrii familiei Trump, la trei luni de la plecarea de la Casa Albă

Ce s-a ales de membrii familiei Trump, la trei luni de la plecarea de la Casa Albă
De când Biden a preluat președenția, membrii familie Trump au dus o viață liniștită în Florida. Iată ce s-a ales însă de fiecare membru Trump, de peste trei luni încoace!

Biden a preluat președenția Statelor Unite ale Americii în urmă cu 100 de zile. Atunci, Trump și Melania și-au luat la revedere de la susținători și au decolat pentru ultima oară cu Air Force One, care i-a dus în Florida. Ce s-a ales însă de membrii familiei Trump de atunci? 

Donald Trump 

Bărbat fatal, Donald Trump

Fostul președinte a părăsit Washington, DC, pe 20 ianuarie și, în afară de un angajament la Conferința de acțiune politică conservatoare din Florida săptămâni mai târziu și apariții ocazionale în mass-media conservatoare, și-a păstrat un profil destul de scăzut datorită în parte eliminării sale de pe platforme de socializare, inclusiv Twitter și Facebook.

Deși afaceristul de 74 de ani trimite frecvent declarații cu privire la evenimentele curente foștilor aliați ai mass-media, cum ar fi Sean Hannity, Fox News, viața sa la Mar-a-Lago din Palm Beach este „la fel ca cea a multor pensionari bogați din Florida de Sud”, potrivit rapoartelor recente de la CNN și PEOPLE.

Potrivit CNN, zilele sale includ runde regulate de golf, prânzuri pe îndelete și întâlniri cu parlamentarii GOP, pe lângă timpul petrecut vizionând știri la televizor și ziare, în timp ce se gândește la o posibilă reintrare în politică și se confruntă cu presiuni legale în creștere.

Cel mai recent, a fost văzut petrecând Duminica Paștelui cu unii dintre nepoții săi.

Melania Trump 

Fosta primă doamnă s-a retras și mai departe de lumina reflectoarelor, și a fost rar observată la Mar-a-Lago, conform acelorași rapoarte CNN și PEOPLE.

Femeia de 51 de ani continuă să se bucure de tratamente spa la clubul privat și de timpul petrecut cu fiul său, Barron, în vârstă de 15 ani. La sfârșitul lunii aprilie, ea a luat o cină înainte de ziua de naștere cu președintele Trump, fiica sa Ivanka și soțul ei, Jared Kushner, la restaurantul clubului, dar în rest ea este foarte discretă. 

Donald Trump Jr. și Kimberly Guilfoyle 

Copilul cel mare al președintelui Trump, în vârstă de 43 de ani, și iubita sa, în vârstă de 52 de ani, au cumpărat recent o casă pe malul apei de 9,7 milioane de dolari, în Tony Jupiter, Florida, nu departe de Mar-a-Lago.

Dintre copiii fostului președinte, Don Jr. a apărut în ultimele luni ca fiind cel mai vocal copil al său și se pare că rămâne implicat în deciziile sale politice.

Don Jr. și fosta soție Vanessa au cinci copii – Donald Trump III, 12 ani, Chloe, 6 ani, Spencer, 8 ani, Kai, 13 ani și Tristan, 9 ani – iar Guilfoyle împărtășește un fiu de 14 ani, Ronan, cu fostul soț -Eric Villency. Cuplul a petrecut Paștele alături de copiii lor și de președintele Trump la Mar-a-Lago și sunt activi pe rețelele de socializare. 

Ivanka Trump și Jared Kushner 

Sursa foto: Dailymail.com

Foști consilieri superiori ai președintelui de la Casa Albă, cei doi s-au mutat și ei în Florida în ianuarie, stabilindu-se în zona Miami. Ivanka, în vârstă de 39 de ani, a fost văzută doar la un eveniment public, oferindu-se voluntară la un loc de distribuție a alimentelor din Florida în martie. De asemenea, a rămas liniștită pe rețelele de socializare, în afară de a-și împărtăși imaginea de la vaccinul COVID-19, pe care l-a făcut în aprilie.

Eric și Lara Trump 

La fel ca fratele său mai mare, Eric, în vârstă de 37 de ani, a rămas activ pe rețelele de socializare de când a părăsit Washingtonul, dar nu și-a urmărit restul familiei în Florida. Potrivit biografiei sale de pe Twitter, el rămâne vicepreședinte executiv al Organizației Trump, care este în prezent investigată pentru potențiale infracțiuni financiare de către procurorul districtual din Manhattan. (Compania neagă orice acțiune greșită.)

Soția Lara, în vârstă de 38 de ani, s-a alăturat recent Fox News în calitate de colaborator și a marcat o cursă pentru Senat în statul ei natal din Carolina de Nord.

Ce s-a ales de membrii familiei Trump. Tiffany Trump 

Mai puțin implicată în cariera politică a tatălui ei decât frații ei mai mari, Tiffany, în vârstă de 27 de ani, a petrecut timp în Miami în timp ce „se gândea la următoarea ei mutare”, potrivit unor surse. 

La sfârșitul lunii ianuarie, ea și-a anunțat logodna cu Michael Boulos – fiul unei familii înstărite cu afaceri în Nigeria – într-o postare pe rețelele sociale în care a spus la revedere Casei Albe.

Foto: Facebook

Adi Minune se luptă cu Covidul. Ba și râde de el. Iată imagini!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre