Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a întâmplat cu Major, câinele lui Joe Biden. A atacat un agent de securitate luna trecută

Ce s-a întâmplat cu Major, câinele lui Joe Biden. A atacat un agent de securitate luna trecută
Major, ciobănescul german al lui Joe Biden, a fost trimis departe de Casa Alba la începutul lunii martie, după ce a atacat un agent de securitate. La aproape o lună distanță, vin noi vești despre locația patrupedului.

Câinii președintelui Joe Biden au fost trimiși la reşedinţa președintelui Joe Biden, din Wilmington, un oraş din statul Delaware, la 179 km de Casa Albă. De vină ar fi fost Major, un ciobănesc german, unul din patrupezii președintelui. Se pare că Major, câinele lui Joe Biden, ar fi mușcat un agent de securitate. 

Major manifestase, de asemenea, un comportament agresiv, cum ar fi „taxarea” securității și personalului de la Casa Albă. La începutul lunii Biden, în vârstă de 78 de ani, i-a spus lui George Stephanopoulous de la ABC News că „Major nu a mușcat pe cineva și nu a străpuns pielea”. Major, adoptat dintr-un adăpost pentru animale de Joe Biden şi soţia lui, Jill, în noiembrie 2018, era primul câine preluat dintr-un adăpost . Câinii au locuit apoi la Casa Albă, unde au fost aduși după ceremonia de învestitură din luna ianuarie.

Major, câinele lui Joe Biden, s-a întors la Casa Albă

După ce au petrecut aproape o lună departe de Joe și Jill Biden, Major (3 ani) și Champ (12 ani), au revenit se pare la Casa Albă. „Ambii câini sunt la Casa Albă în acest moment”, a declarat un purtător de cuvânt pentru revista People. Anunțul vine după ce în presă au apărut o serie de poze cu Major plimbându-se prin reședința din Wasinghton D.C. a președintelui. 

Conform informărilor, Major a avut parte de dresaj extra în perioada în care a lipsit de lângă stăpânii săi. „Optzeci și cinci la sută din oamenii de acolo îl iubesc”, a spus Joe Biden. „El doar … tot ce face este să-i lingă și să dea din coadă. Dar … Îmi dau seama că unii oameni se tem de câini”, a mai spus președintele pentru ABC News.

Champ și Major au devenit celebrități minore  de la sosirea la Casa Albă. Asta după patru ani fără animale prezidențiale sub Donald Trump. Major este, de asemenea, considerat a fi primul câine salvat care trăiește în reședință.

Foto: Facebook

Agresoarea Mirelei Vaida nu era singură. Cine sunt femeia în verde și femeia în negru

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre