Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a întâmplat cu Will Smith în pandemie. E incredibil cum a ajuns să arate

Ce s-a întâmplat cu Will Smith în pandemie. E incredibil cum a ajuns să arate
Cine nu și-l amintește pe Will Smith, tras ca prin inel, cu mușchii lucrați la sală, care se vedea pe sub haine, chiar dacă nu apărea în roluri așa de dezbrăcat ca alții. Mai uitați-vă odată la filmele vechi! Nu se știe când îl veți mai vedea așa

E incredibil ce s-a întâmplat cu Will Smith în pandemie, iar actorul nu are nicio reținere să se arate în public. Asta deși noul său corp e ceva neașteptat. Actorul american Will Smith a fost într-o condiție fizică de excepție în multe din rolurile pe care le-a interpretat. Printre acestea se numără rolul boxerului legendar în „Ali”. Sau rolul unui supraviețuitor singuratic în „I Am Legend”. La fel de bine arată în „Suicide Squad”, scrie Insider.

Acum însă actorul în vârstă de 52 de ani le-a mărturisit fanilor săi nu prea mai este în formă. Dar că, mai mult decât atât, vrea să fie sincer cu ei.

Ce s-a întâmplat cu Will Smith în pandemie

Will Smith a publicat în urmă cu puțin timp, pe Instagram, o poză inedită pentru cei 52,8 milioane de urmăritori ai săi. Verdictul îl dă singur. Apare cu o burtă destul de bine conturată. Nici urmă de mușchi și pătrățele, și asta fără niciun dubiu, pentru că actorul s-a fotografiat la bustul gol.  „O să fiu sincer cu voi – sunt în cea mai proastă formă din viața mea”, a scris Will Smith alături de fotografie.

Ce s-a întâmplat cu Will Smith în pandemie

Mesajul a primit comentarii de laudă din partea fanilor și prietenilor pentru sinceritatea sa, semn că și ei sunt de acord, totuși, că Will Smith și-a depreciat condiția fizică.

Toată lumea știe că Will Smith este de o sinceritate debordantă. Și are, exact în acest sens, o relație aparte cu soția sa. Aceasta a povestit în direct cum l-a înșelat, acum aproape un an. Iar dezvăluirea, care ar fi scos din minți orice bărbat, l-a făcut pe celebrul actor să aibă și mai multă încredere în ea.

Sursa foto: Instagram

Câștigătorul pandemiei. Ce avere are de împărțit miliardarul Bill Gates și ce a făcut înainte să anunțe divorțul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre