Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce sumă scot din buzunar bărbații pentru pieptul lui David Beckham. E de râs, esteticienii au dezvăluit detaliile

Ce sumă scot din buzunar bărbații pentru pieptul lui David Beckham. E de râs, esteticienii au dezvăluit detaliile
În ziua de astăzi, procedurile estetice nu mai sunt un lucru neaccesibil. În afară de doamne care au grijă de ele și bărbații au tot felul de preferințe în materie de cum vor să arate. Iar model este nimeni altul decât Davin Beckham. Iată ce sumă plătesc domnii ca să aibă pieptul perfect al lui Beckham.

David Beckham este invidiat de bărbații din întreaga lume pentru trăsăturile sale faciale bine conturate, fizicul tonifiat și coafurile sale în continuă schimbare. Însă acum, bărbații plătesc mii de dolari pentru a-și reconstrui sfârcurile pentru a arăta mai mult ca ale starului de fotbal, spun chirurgii plasticieni din Statele Unite. Practic, bărbații plătesc o sumă de bani deloc de neglijat pentru a avea pieptul simetric al lui Beckham. 

„Acesta este un trend, oamenii vor sfârcurile lui David Beckham,” a spus Dr. Marc Everett, care conduce o clinică în Manhattan, New York. Dr. Elie Levine, care are și el un în Upper East Side, Manhattan a spus că este „cu siguranță o tendință în creștere”. Acum efectuează în jur de o procedură la fiecare două săptămâni, care implică extragerea țesutului adipos de sub sfârcuri și cusătura lor pentru a le da o aparență mai mică.

Beckham, lăudat de experți. Bărbații plătesc 5000 de dolari pentru sfârcurile lui Beckham

David Beckham
Beckham, model ideal de sfârcuri. Sursa foto: Instagram

Trendul, spun medicii, este determinat de tendința de a purta mai multe cămăși mai strânse, care fac ca sfârcurile să pară mai proeminente. Beckham, în vârstă de 48 de ani, are sfârcuri pe care experții le-au descris ca „ideale” – datorită formei lor mici, de migdale și a simetriei. Dr. Everett a spus: „Aceasta este o tendință. De exemplu, un pacient care locuiește în New York a venit la mine vineri … el a spus că întotdeauna și-a dorit ca sfârcurile sale să arate ca cele ale lui David Beckham”, a declarat medicul estetician pentru DailyMail.

Intervenția chirurgicală costă până la 5.000 de dolari pentru ambele sfârcuri și este extrem de convenabilă – bărbații putând să se întoarcă la muncă în doar o oră. Se face prin tăierea în jurul sfârcurilor pentru a elimina parte din piele și orice țesut adipos suplimentar care s-ar fi format – înainte de a cusătura din nou sfârcul. Chirurgii pot, de asemenea, să taie în mare parte proeminența sfârcului – zona ascuțită din centrul sfârcului – pentru a face sfârcul mai mic și mai asemănător cu migdalele.

Să fie „ca cele ale lui David Beckham”. Pacienții, cu precădere din Europa și America de Sud 

Înainte de intervenție, bărbații sunt rugați să-și rade părul de pe piept. Se folosește anestezie locală pentru a amorți zona care urmează să fie operată. Câțiva dintre bărbați au, de asemenea, un țesut adipos care se formează în jurul sfârcului, ceea ce ar putea fi generat de suplimente și chiar de marijuana. Dr. Levine a spus că pacienții vin și la el pentru sfârcuri „ca cele ale lui David Beckham”. „Am avut asta,” a spus el. 

„Pacienții care cer procedura sunt adesea cei din Europa și America de Sud, dar mulți sunt și bărbați obișnuiți care au crescut în SUA și sunt atenți cu corpul lor. Redimensionarea sfârcurilor este cu siguranță o tendință în creștere. Nu este cea mai frecventă procedură pe care o efectuez, dar cu siguranță este una care este în creștere”, a încheiat el. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre