David Beckham s-a simțit din nou copil, când a luat masa la restaurantul fructe de mare de top din Barcelona, Botafumeiro. Aici a fost hrănit cu pui de anghilă (țipar), dat cu lingurița de către managerul foarte atent ca acestuia să nu-i lipsească nimic.
De asemenea, Beckham a dezvăluit că a mâncat marți seară o farfurie de percebe, care sunt cunoscute ca fiind cele mai scumpe fructe de mare din lume. Această delicatesă poate costa până la 400 de lire sterline pe kilogram și îi va costa pe cumpărători aproximativ 80 de lire sterline pentru o porție între 15 și 20 de bucăți.
Carnea de percebes este o combinație între homar și stridie
Percebes, crustacee care se agață de rocile de pe fundul oceanului, sunt atât de scumpi din cauza rarității lor și, de asemenea, este incredibil de dificil și periculos să fie prinși. În ciuda prețului ridicat, perceptele nu au un aspect exterior prea apetisant, unii comparându-le cu ghearele dragonului sau… degetele de la picioare ale dinozaurilor. Percebes sunt crustacee specifice coastelor Peninsulei Iberice și considerate o delicatesă datorită cărnii lor dulci, cu un gust încrucișat între homar și stridie.
Beckham a distribuit totul pe rețelele de socializare
Prețul nu a fost o problemă pentru Beckham (despre care se spune că ar avea o avere de aproximativ 350 de milioane de lire sterline), care a dezvăluit că îi place să le mănânce atunci când se află în Spania. Beckham, care a locuit în Spania în timp ce juca pentru Real Madrid, a distribuit pe rețelele de socializare fotografii cu această gustare cu aspect nu prea elegant.
„Unul dintre lucrurile mele preferate de mâncat atunci când sunt în sezon în Spania. Atât de bun! Gracias”, a spus sportivul. În urma vizitei sale, managerul, Juan Jesus Perez Alonso, a postat un clip amuzant pe pagina sa de socializare. El a putut fi văzut cum îi dă să mănânce lui Beckham, ca unui copil, apoi îi șterge bărbia cu o șervețel. Beckham a apărut fără soția sa, Victoria și a dezvăluit că aceasta, preocupată fiind de sănătate, consumă doar pește la grătar și legume la aburi.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook