Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai urâtă nuntă. Cum a trebuit o mireasă să își dea mama afară. E halucinant!

Cea mai urâtă nuntă. Cum a  trebuit o mireasă să își dea mama afară. E halucinant!
O mireasă a dezvăluit cum a ajuns să își dea mama afară de la nuntă, după ce aceasta a ținut un discurs tăios în care a batjocorit-o.

În postarea împărtășită pe Reddit’s „AmItheA**hole?” forum, femeia a explicat că mama ei încă îi poartă pică la un an de la nunta sa – și chiar a avut îndrăzneala să spună că „a umilit-o”.

„M-am căsătorit anul trecut. Nu eram sigură că vreau ca mama să țină discursul nunții, din cauza relației noastre încordate, a explicat ea. În cele din urmă, am lăsat-o în speranța că va oferi același speech despre câștigarea unui fiu pe care l-a ținut și la nunta surorii mele. Desigur, sora mea mi-a spus doar după eveniment că a aprobat acel discurs”.

Mireasa a oferit fragmente din speech-ul umilitor al mamei sale, în care o batjocorea public, în ceea ce privește aspectul său fizic și nu numai: „Sunt fericită că mireasa a găsit pe cineva care nu este interesat de aspectul ei fizic, pentru că altfel nu știu cum și-ar fi permis chirurgia plastică”, a fost una din replicile discursului ținut de mama miresei.  Tânăra mai povestește că mama sa făcea comentarii răutăcioase cu privire la greutatea ei încă de când era mică.

Mama miresei nu a ratat niciun subiect de umilire a fiicei sale

Mama miresei a umilit-o de asemenea pe baza apartamentului său și a bolii sale cronice de care suferă: „Sper că mirele este mulțumit de apartament, fiindcă mireasa nu își va permite niciodată altceva. Mirele probabil n-ar mai fi fost interesat de mireasă dacă știa de boala ei cronică”.


Telenovela multi-milionarului Mihai Bizu continuă în instanță

Selly a luat o decizie care-i va schimba viața. Ce se întâmplă cu vloggerul


Mireasa a recunoscut că oaspeții lor au fost uimiți și nu au știut cum să reacționeze la așa un discurs atipic: „De fiecare dată când s-a oprit pentru a lăsa o glumă, se făcea liniște”. Până la urmă, cavalerii de onoare au fost cei care au luat inițiativa și au smuls microfonul din mâna mamei miresei. Tot ei au dat-o afară. Mireasa a aflat a doua zi. În ziua nunții doar a remarcat că mama a dispărut, după ce a fost oprită să peroreze. Iar acest lucru a bucurat-o, fiind încheiate jignirile.

Ceea ce a urmat e și mai interesant. „Mama spune că am umilit-o. Familia mea spune că ar fi trebuit să mă pregătesc doar pentru că „știu cum este”. Ei spun că am greșit să privez o mamă de nunta fiicei sale. Pe de altă parte, dacă tatăl soțului meu ar fi rostit un discurs similar, l-aș fi târât eu afară”, a mai relatat mireasa care a avut parte de cea mai ciudată nuntă.

Sursa foto: Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre