Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebra prezentatoare TV Ellen DeGeneres, un om de coșmar. Cum își chinuia, zi de zi, angajații

Celebra prezentatoare TV Ellen DeGeneres, un om de coșmar. Cum își chinuia, zi de zi, angajații
Ellen DeGeneres a „chinuit” personalul de acasă și „s-a bucurat” să concedieze oamenii, rezultă din mărturiile foștilor angajați care spun că aceasta „a fost cea mai rea”. Un fost angajat al vedetei a divulgat că faptul că a lucrat pentru vedeta de televiziune „a fost cel mai rău lucru”.

Un fost angajat la una din casele lui Ellen din Los Angeles a declarat pentru DailyMail.com: „Credința mea este că personalitatea reală a cuiva iese acasă. Deci, după tot ce s-a spus despre ea la locul de muncă, vă puteți imagina cât de cumplit se poartă Ellen acasă când lasă garda jos.

Uneori, țipa la noi, dar era vorba mai mult de tonul incredibil de condescendent pe care îl folosea. Te trata de parcă nu ai fi nimic. Te tortura efectiv, și tu doar stăteai acolo și ascultai, pentru că erai plătit. Ellen a fost cea mai rea persoană pe care am întâlnit-o vreodată în viața mea. Îi face plăcere să concedieze oamenii”, a mărturisit fostul angajat care a lucrat câteva luni pentru starul american.

Salarii mari, pentru umilințe imense

Potrivit DailyMail.com, asistenții vedetei câștigă salarii de până la 175.000 de dolari, muncesc din greu și au multe de îndurat pentru acești bani.

„Ellen a fost un eroina mea. Am crezut că este o persoană uimitoare. Dar înainte să iau jobul, oamenii m-au avertizat să nu o fac. Mi s-a spus că are o cifră de afaceri foarte mare și că ar trebui să rămân sub radar cât mai mult posibil, să evit cât mai mult contact direct cu Ellen.

Lucrul acolo a fost descris ca fiind mai mult ca o tabără război. Când m-au intervievat, Ellen și Portia, m-am simțit mult mai bine în legătură cu slujba. Amândouă erau fermecătoare, amuzante și perfect minunate. Era puțin stres, dar era bine plătit”, a mai povestit sursa.

Ellen își testa angajații cu semne – capcană ascunse în casă

Fostul membru al personalului a cerut DailyMail.com să rămână anonim, dar a divulgat: „Ellen este teribil de obsesiv-compulsivă și dacă ceva nu este în regulă în mediul ei, ea se supără. S-ar putea să existe între 20 și 30 de lucruri în fiecare zi. Vorbim despre cele mai fine și mai fine detalii aici – un agitator de sare deplasat sau un comutator de lumină lăsat aprins.


Lidia Buble a trecut la nivelul 2: se dezbracă cum n-ați mai văzut-o. Poze care taie respirația

Cum a ajuns Ilie Năstase să consolideze afacerea Nike. Topul brandurilor de „adidași” preferați de români


A vrut ca aparatul de cafea să fie curățat atent în fiecare zi, după ce s-a plâns că există prea multă sau prea puțină spumă pe latte. Personalul era din ce în ce mai bun și făcea mai puține greșeli, dar nu se putea abține, așa că punea capcane.

De fapt, lăsa bețe de chibrituri în jurul casei, în spatele ușilor dulapului, a pernelor sau a cărților pentru a vedea dacă personalul curăța și muta lucrurile. Într-o zi, personalul a găsit în jur de opt astfel de semne, în locuri ciudate. Restul zilei a devenit o cursă pentru a le găsi pe toate înainte ca ea să ajungă acasă și să concedieze pe cineva”.

Motivul pentru care a concediat bodyguarzii e uimitor…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre