Simona Ionescu / Redactor Șef

Cheful lui Florin Salam, ignorat de polițiști, care însă au dat buzna peste Floricica Dansatoarea și i-au luat banii

Cheful lui Florin Salam, ignorat de polițiști, care însă au dat buzna peste Floricica Dansatoarea și i-au luat banii
Când ai noroc, ai. Sau ți-l faci. Poliția nu a avut nicio treabă cu cheful dat de Bianca Drăgușanu pentru prietenii ei, cu manele cântate live de Florin Salam. În schimb, dând dovadă de  exigență și coordonare, oamenii legii s-au sesizat din oficiu în cazul altei petreceri, organizate de Floricica Dansatoarea.

Polițiștii au avut, de Crăciun, treabă cu Floricica Dansatoarea, „protestatara” de serviciu. Au descins în apartamentul prietenei ei și le-au dat amendă grasă. În sâmbăta Crăciunului, polițiștii de la Secția 4, din București, s-a sesizat din oficiu, în urma unei postări online, cu privire la desfășurarea unui eveniment privat și au descins în locație, mai exact în apartamentul prietenei Floricicăi Dansatoarea.

Au fost identificat rapid vreo 5-6 femei care au organizat petrecerea, fiind sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare. Vedeta a explicat după incident, într-un live pe Facebook, ce s-a întâmplat.

„Eram supărată și m-am dus la prietena mea Carmen să nu stau singură în casă. De acum am filmat și a doua zi a venit poliția la ușă să ne întrebe de ce am dat petrecere cu șapte persoane și ne-a dat amendă, dar eu nu am de unde să o plătesc. (…) Am plecat la Carmen că nu am avut și eu porc pe masă, o prăjeală, o salată de beof, fără câteva felii de pâine…De unde să plătesc eu amenda asta acum?”, a mărturisit Floricica.

Alții au noroc. Bianca Drăgușanu, petrecere de pomină cu Florin Salam

Florin Salam a făcut bairam cu Bianca Drăgușanu și alte vedete. S-au filmat, au pus pe rețelele de socializare „fără număr”. Credeți că a avut cineva grija lor? Nici gând. Niciun polițist nu a sesizat nimic. Bianca Drăgușanu și-a strâns apropiații în restaurantul unei prietene și au dat drumul distracției la acordeon. Chiar „Regele” Salam a întreținut atmosfera pentru Roxana Dobre și fosta soție a lui Alex Bodi, la Pavlove House.

Blondina l-a filmat pe „Regele manelelor” în timp ce îi interpreta o piesă de dragoste la acordeon, cu versuri de „inimă albastră”, care duceau cu gândul la fostul soț: „Dar mă doare inima când mă gândesc la cineva și arde cămașa pe mine că se gândește la mine…”.

Salam nu a lăsat-o departe nici pe soția sa, despre care se spunea, nu cu mult timp în urmă, că ar plănui să-l părăsească: „Te-aș ruga, nevasta mea, știi că tu ești viața mea, fără tine nu pot sta!”. Bairamul, deși „documentat” bine pe rețelele sociale, nu le-a sărit în ochi oamenilor legii, chiar dacă recomandarea fermă a autorităților a fost să nu se organizeze mese festive și să se păstreze distanța regulamentară.

Florin Salam pregătește manele de adormit copiii

Repertoriul lui Florin Salam va suferi o schimbare radicală. Trebuie să se reorienteze, dar o face cu mare mândrie. Bucuria lui Salam  de Crăciun e maximă. Nu numai că nu l-a părăsit nevasta, dar a devenit și bunic.

Mihaela, iubita fiului lui Florin Salam a născut un băiat pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun. Mihaela David a împărtășit prietenilor virtuali că fiul pe care îl are cu Dani Stoian se va numi Edan Ștefan.

Sursa foto: Instagram

A pretins că este moștenitoarea unei averi, a pătruns în „înalta societate” și a escrocat bogații

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre