Simona Ionescu / Redactor Șef

Cindy Crawford, lovită de o tragedie. Naomi Campbell a reacționat

Cindy Crawford, lovită de o tragedie. Naomi Campbell a reacționat
Cindy Crawford, cunoscută ca fiind primul top model care a pozat nud într-o revistă de adulți, a fost lovită de o tragedie. Fotomodelul Naomi Campbell a reacționat imediat și și-a oferit suportul.

La cei 54 de ani ai săi, fostul model și actriță Cindy Crawford are o familie frumoasă și unită, dar și un stil impecabil când vine vorba de aparițiile sale. În anii 90, când era la apogeul faimei sale, aceasta a marcat colaborări cu toate marile case de modă și era o obișnuită a coperților Vogue, Harper’s Bazaar și Elle. În ciuda familiei fericite pe care o are, Cindy Crawford a fost lovită de o tragedie. Chiar ea a povestit totul pe Instagram. 

Cindy Crawford, lovită de tragedie. Draga ei bunică a încetat din viață 

Fostul model a postat pe Instagram un mesaj sfâșietor, prin care a anunțat că bunica ei, Ramona Crawford, s-a stins din viață. „Azi trebuie să îi spun ”Adio” frumoasei mele bunice Ramona Crawford. A avut o viață lungă și plină de sens. A fost una dintre cele opt fete ale unor fermieri care plantau porumb în Minnesota – străbunicii mei Frank și Hazel Hemingway. Ea gătea cele mai bune sandvișuri cu brânză pe cuptorul ei electric și avea întotdeauna la ea prăjiturile noastre cu ciocolată preferate pe care le ținea într-o cutie de cafea Folgers, ascunsă în frigider. 

A fost o fiică minunată, o soție, o mamă, o bunică și o străbunică extraordinară. Ultima noastră călătorie împreună a fost în Europa și a fost rezultatul insistențelor mele de a-mi descoperi rădăcinile, în cadrul proiectului ”Cine crezi că ești?”. Amândouă am creat o băutură alcoolică pe care am numit-o ”Șoapta” – era alcătuită din vodcă și doar ”o șoaptă” de suc de afine. Ramona… ridic acum un pahar în cinstea ta și a unei vieți trăite așa cum trebuie. Ești iubită și îți vom duce dorul. Te iubesc!”, a scris Cindy pe rețeaua socială, în dreptul unei poze cu bunica ei. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)


Printre cei care și-au exprimat susținerea se află și Naomi Campbell, care i-a transmis condoleanțe și i-a spus că e alături de ea.

Ascensiunea unui model de top

Originară din Illinois, Cindy a devenit rapid o figură foarte solicitată în lumea modei și a apărut pe coperțile revistelor precum Vogue, Cosmopolitan și Harper’s Bazaar, printre altele, iar în același timp a început să defileze pentru case de modă, Versace, Dolce & Gabbana și Chanel, fiind doar câteva dintre acestea. Crawford a încetat modeling-ul cu normă întreagă în anul 2000 pentru a se concentra asupra vieții sale de familie și a afacerilor sale în plină dezvoltare.

Crawford are o relație cu Rande Gerber din 1998 și au ales să-și întemeieze o familie nu la mult timp după ce și-au pus pirostriile. Cindy a fost anterior căsătorită cu actorul Richard Gere, din 1991 până în 1995. 

Foto: Facebook, Instagram

Lumea pierdută numită Vinland. Descoperirea ei corectează istoria: Columb nu a descoperit America!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre