Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine credeți că și-a mai făcut operație la sâni? Nu veți ghici…E bărbat!

Cine credeți că și-a mai făcut operație la sâni? Nu veți ghici…E bărbat!
Cele mai multe vedete din showbiz-ul românesc și-au operat sânii, iar asta le-a propulsat carierele. Zilele trecute, o vedetă a trecut printr-o astfel de intervenție. Nu e însă, nici pe departe, cineva sau ceva la care să vă așteptați.

Nu a fost vorba de o mărire de sâni, ci din contra. Operația a fost de reducere a lor, mai exact a părții lor inferioare. Nu o femeie a trecut prin intervenție, ci un bărbat. Vă vine să credeți? Mai rezistați misterului?

Lino Golden este vedeta care s-a operat zilele trecute la sâni, iar astăzi a publicat un vlog în care vorbește deschis despre alegerea lui și despre întregul proces, care nu a fost și nu este deloc unul ușor. Urmează o recuperare dureroasă, care va dura câteva luni.

Lino Golden a ales să facă operația pentru a scăpa de excesul de piele pe care-l avea sub pectoral. A ajuns aici după ec a slăbit foarte mult într-un timp record.

În urmă cu câțiva ani, artistul avea peste 100 de kilograme, apoi a decis să slăbească. Doar că totul s-a întâmplat prea brusc, astfel că, în ciuda vârstei sale tinere, corpul nu l-a ajutat și nu s-a refăcut complet. Vedeta a slăbit 30 de kilograme în doar 3 luni. Deoarece nu a slăbit gradual, ci brusc, s-a ales cu un exces de piele care nu era deloc atractiv pe noul lui corp, iar în timp ce colegii de breaslă își etalau păstrățelele și pectoralii, el trebuia să și-i ascundă. Până acum.

Mesaj motivațional pentru supraponderali

Acum, spune, recuperarea nu este ușoară și va fi perfect funcțional abia peste 5 luni. Lino Golden mai susține că a ales să vorbească despre asta pentru a trimite un mesaj de solidaritate cu cei care se confruntă cu problemele de greutate, dar și un mesaj de încurajare și determinare.

În același timp, cei care își doresc să slăbească rapid au acum un exemplu „așa nu”: slăbirea, spune Lino, trebuie făcută cu cap, astfel încât să permiți corpului să se adapteze.

Sursa foto: Instagram

Cu cine se pupă Virgil Ianțu în izolare? Are COVID-19

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre