Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine e femeia care a transformat-o în idol al modei pe Anne Hathaway. Ținutele i-au crescut popularitatea mai ceva ca filmele în care a jucat

Cine e femeia care a transformat-o în idol al modei pe Anne Hathaway. Ținutele i-au crescut popularitatea mai ceva ca filmele în care a jucat
Erin Walsh, stilistul lui Anne Hathaway, dezvăluie pentru Vogue secretul noului stil al acesteia. Totul se reduce la un „ingredient secret”, explică ea. De ceva vreme superba actriță are apariții care merită aplauze la scenă deschisă.

Annei Hathaway i s-a întâmplat ceva înainte de Săptămâna Modei de la New York. Apoi toată lumea a admirat-o alături de Anna Wintour la show-ul Michael Kors primăvară/vară 2023. Actrița a purtat părul într-o coafură franțuzească tipică, aproape imposibil de realizat, precum și o ținută de ciocolată în stilul lui Andy Sachs. A avut un look elegant și sofisticat. Acum aflăm că totul ține de atitudine și încredere. Combinația celor două reprezintă, de fapt, „ingredientul secret”, care a făcut posibil noul look al vedetei.

Și, în spatele tuturor, o femeie care are grijă tot timpul de cum arată Anne Hathaway. Este vorba de stilista ei, noua stilistă cu care actrița colaborează, Erin Walsh. Stabilită în New York aceasta e o adevărată „vrăjitoare” când vine vorba de a alege și a combina ținutele clienților ei.

Stilista a povestit că totul se reduce, în munca ei, la bucurie, curaj și distracție. „Cred că o mulțime de look-uri funcționează atunci când te folosești de încrederea ta interioară pentru a le asuma. Anne strălucește la propriu. Nu vine doar de la haine. Aceasta vine din exploatarea potențialului ei și din îmbrățișarea posibilităților”, spune stilista.

Noul duo al modei: Erin Walsh și Anne Hathaway

Cele două s-au întâlnit când actrița era însărcinată cu cel de-al doilea copil al ei, Jack, și s-au apropiat prin credința lor comună că moda ar trebui să aducă „dragoste și lumină” într-o lume care are nevoie de ea. Colaborarea anterioară a lui Anne Hathaway cu Law Roach s-a bazat, de asemenea, pe această idee, dar designerul a fost probabil prea extravagant pentru gusturile celebrei actrițe. Iar schimbarea s-a văzut imediat. Dar, cel mai bine, a fost remarcată în vară, la celebra prezentare Valentino, când Anne a îmbrăcat deja iconica ținută roz.

Sub coordonarea lui Erin Walsh, accentul este pus pe croiala de calitate și pe siluete care lasă să transpară personalitatea actriței, mai degrabă decât să concureze cu ea. Da, există culori strălucitoare, modele elegante și o notă de îndrăzneală, dar aceste elemente nu compromit niciodată o ținută, făcând-o prea încărcată.

„Ne distrăm foarte mult cu moda și nu ne este teamă să experimentăm, spune stilista. Este vorba despre atingerea acelui echilibru de relaxare fără efort și fără reguli, pe care eu îl numesc accidental fabulos”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre