Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine e soacra care a iubit-o cel mai mult pe Andreea Marin. Sentimentul a fost reciproc

Cine e soacra care a iubit-o cel mai mult pe Andreea Marin. Sentimentul a fost reciproc
Chiar dacă nu au rămas împreună, Ștefan Bănică și Andreea Marin sunt fericiți că au asemenea copii.

Bucuria celor două vedete e și mai mare pentru că Violeta și Radu Bănică au o relație extraordinară, se sprijină și se iubesc necondiționat.

Violeta și Radu au petrecut Paștele împreună și au postat chiar și o fotografie care a făcut furori pe rețelele de socializare și a strâns imediat zeci de mii de like-uri. Internauții i-au complimentat și i-au lăudat pentru cât de minunați sunt.

„Cât sunteți de frumoși! Perfecțiune!”, „Cei mai discreți și educați copii! Superbi!!!”, „Doamne…câtă frumusețe și blândețe!”, „Felicitări celor două mame care au permis apropierea celor doi frați . Nu știu cât este Ștefan în viața lor, dar rezultatele mamelor sunt spectaculoase. Doi copii minunați”, au fost câteva dintre cuvintele fanilor.

Care a fost mesajul Andreei Marin

Nici Andreea Marin n-a putut să reziste și le-a scris celor doi un mesaj de suflet, numindu-i „Frumoșii mei dragi”. De altfel, Andreea este foarte apropiată de băiatul lui Ștefan Bănică iar atunci când și-a deschis cafeneaua a fost alături de el și l-a ajutat cu tot ce a putut.

„M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori… Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea! Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă”, a spus atunci fosta zână a surprizelor.

Violeta seamănă foarte bine cu mama lui Ștefan Bănică

La doar 15 ani, Violeta e o frumusețe de fată și seamănă foarte bine cu mama lui Ștefan Bănică, fosta jurnalistă Sanda Vlad-Liteanu, de la care a moștenit și ochii albaștri. De altfel, sursele spun că dintre toate nurorile pe care le-a avut și față de care s-a comportat exemplar, cel mai mult mama lui Ștefan Bănică a iubit-o pe Andreea Marin. La rândul său, vedeta a respectat-o și a nutrit pentru aceasta cele mai bune sentimente.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre