Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine este Prof. Dr. Ioan Cristian Stoica, managerul de la „Foișor”, care s-a opus evacuării. E o somitate în medicină

Cine este Prof. Dr. Ioan Cristian Stoica, managerul de la „Foișor”, care s-a opus evacuării. E o somitate în medicină
Prof. Dr. Ioan Cristian Stoica, managerul spitalului „Foișor”, este o somitate, nu numai în țară ci și în toată Europa.

Prof. Dr. Ioan Cristian Stoica este managerul Spitalului de Ortopedie Foișor din București din 1997. Ioan Stoica este recunoscut drept un chirurg de excepție, unul dintre cei mai mari din țară. El este cel care s-a opus până în ultima clipă evacuării pacienților de la „Foișor”. Cristian Stoica este o adevărată vedetă a medicinei, iar prin cabinetul lui au trecut mii de pacienți de-a lungul anilor. 

În lunga sa carieră ca și manager al spitalului Foișor, Dr. Cristian Stoica a reușit o mulțime de performanțe notabile. A transformat spitalul într-unul dintre cele mai performante pe ramura de ortopedie din Europa de Est. Cei care au trecut pragul spitalului au numai cuvinte de laudă la adresa Dr. Cristian Stoica, dar și al întregii echipe de medici de acolo. 

Cine este Dr. Ioan Cristian Stoica, manager la Spitalul Foișor din 1997.  A făcut bancă de sistem osos în spital 

Cine este dr stoica Foișor

În 2014, Cristian Stoica a deschis noua aripă a spitalului, care poate concura oricând cu standardele europene. În noua clădire a Spitalului Foişor au fost amenajate laboratoare dotate cu apartură modernă, o farmacie şi bucătărie care ar putea concura cu cea a unui restaurant de lux. „Credem noi că am realizat o zonă de confort pentru pacient. De la ambient, de la securitate a clădirii, a lui, a pacientului, a urmăririi lui şi a confortului personal”, spunea Ioan Cristian Stoica la acea vreme. 

De asemenea, Spitalul Foișor deține una dintre singurele două bănci de sistem osos din țară. Ioan Cristian Stoica este președintele, respectiv vicepreședintele onorific al mai multor organizații profesionale din domeniul ortopediei și traumatologiei, funcție pe care performanțele sale profesionale i-au adus-o.

Pentru dr. Stoica, pacientul este întotdeauna pe primul loc, ceea ce recunoștea chiar el, în urmă cu câțiva ani. „Pacientul are dreptul, este un drept constituțional, la cea mai înaltă calitate de îngrijire”, declara dr. Stoica în 2019. 

Foto: Facebook

Soția lui Cătălin Moroșanu, nemulțumită: „Nimeni nu mă crede”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre