Simona Ionescu / Redactor Șef

Clarvăzătoarea Carmen Harra și partenera sa: „o americancă înverșunată să-și spună punctul de vedere”

Clarvăzătoarea Carmen Harra și partenera sa: „o americancă înverșunată  să-și spună punctul de vedere”
De când a venit pe lume nepoțica ei, Carmen Harra nu-și mai încape în piele de fericire. Recent, clarvăzătoarea a arătat-o pe fiica sa și pe micuța care seamănă cu bunica.

Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, Carmen Harra a arătat-o în premieră pe simpatica ei nepoțică.

„E bucuria vieții mele”

Toată numai un zâmbet, Carmen Harra le-a povestit românilor despre frumoasa sa nepoțică, o „americancă” despre care Cristi Brancu a spus, mai în glumă, mai în  serios că „îi moștenește talentul muzical”. În fotografie, micuța apare în brațele mămicii sale, Alexandra și râde cu gura până la urechi.

„Noi avem o barcă și Alexandra este cu aia mică și soțul ei pe barcă, în drum spre ocean. Asta mică, care împlinește un an luna asta, are o personalitate foarte puternică. Nu știu cât de repede a trecut anul ăsta. E foarte, foarte ambițioasă, trebuie să facă numai ce vrea ea. Și nu acceptă nici un fel de sugestie de nici un fel. Iată că avem de-a face cu o americancă înverșunată  să-și spună punctul de vedere”, a menționat clarvăzătoarea.

Clarvăzătoarea, o bunică protectoare

Fiica și nepoata lui Carmen Harra. Micuța va împlini luna aceasta un an. Foto: captură video

Carmen Harra spune că nepoțica este „bucuria vieții mele”, iar atunci când Alexandra are treabă, se transformă într-o bunică grijulie și protectoare, care ar face orice pentru ca micuței să nu-i lipsească nimic. E partenera cu care împarte timpul. Clarvăzătoarea spune că aproape în fiecare dimineață se îmbracă cu o rochie de gală și dansează în casă, spre bucuria fanilor săi.

„Părerea mea este că și în România va ajunge o femeie să conducă”

De Ziua Americii, Carmen Harra a făcut și o previziune pentru România, iar cu ceva timp în urmă a vorbit de două femei blonde, care ar putea veni la conducere. „Energia feminină trebuie în viitor să devină mai puternică, pentru a rezolva problemele conflictuale de războaie. Diferitele părți ale lumii se îndreaptă să aleagă femeile ca președinte.

Vedem în Moldova, în Mexico, în alte părți ale lumii și vom vedea în final și în România. Părerea mea că va ajunge o femeie să conducă. Și asta va schimba dinamica României, care are nevoie de un flux nou, de ceva diferit, de o vibrație care să-i ajute pe români să aibă încredere din nou”, a prezis Carmen Harra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre