Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu continuă dezvăluirile despre fostul soț, Gabi Bădălău, fiu de baron PSD

Claudia Pătrășcanu continuă dezvăluirile despre fostul soț, Gabi Bădălău, fiu de baron PSD
Claudia Pătrășcanu nu se lasă și face noi dezvăluiri despre fostul soț, Gabriel Bădălău. Aceasta a apelat la o rețea de socializare pentru a-și spune of-ul, în plin proces pentru custodia celor doi băieți pe care îi au împreună.

Fosta noră a liderului PSD Niculae Bădălău a făcut astăzi, din nou, dezvăluiri despre soțul cu care acum se lupta în instanță pentru custodia copiilor. După cum a menționat chiar ea, nu s-a limitat doar la vorbe, ci a venit și cu dovezi. 

Astfel, Claudia Pătrășcanu a postat astăzi pe Facebook o serie de conversații dintre ea și Gabi Bădălău, în care aceștia ajungeau să se certe, dar și o serie de “declarații de amor” și insistențe ale lui Bădălău către o presupusă amantă: “Uneori sunt nevoită să răspund acuzațiilor “soțului” pe care le face public,dar nu prin vorbe ci prin fapte. Dacă nici în al 12-le-a ceas nu acceptă și nu realizează că ceea ce face și spune are legătură și cu copiii noștri,este mai mult decât clar, continuă să mă târâie într-o luptă pe care eu, nu mi-am dorit-o niciodată. 

Sursa foto: Facebook Claudia Pătrășcanu

Revin la acuzațiile publice pe care le face,adresând cuvinte precum “șantaj” și vă dau posibilitatea să înțelegeți cu adevărat care este “teama”fiecăruia dintre noi”, și-a început Claudia mărturisirea. 

Gabi Bădălău, acuzat că i-a dat amantei 50 de mii de euro

Claudia Pătrășcanu scoate artileria grea și spune despre fostul soț că minte când spune că vrea binele copiilor, faptele dovedind contrariul: “Consider că un tată adevărat și ar fi putut sprijini copiii fără nevoia unui război emoțional,plus unul în paralel,în instanța. De ce atâta supărare pe acest “părinte”,pentru o pensie alimentară ptr copiii lui practic,ci nu supărare ptr alte lucruri grave pe care le a făcut și le face?! De ce atâta stres pe tema acestei pensii alimentare care de fapt și de drept va fi stabilită de instanța ci nu de el?!  Au fost acele momente când,chiar și instanța îți oferă posibilitatea unei înțelegeri amiabile,însă nu s-a luat în seamă din motive pe care doar “soțul” le cunoaște și insistă că vrea “binele”copiilor” doar de dragul camerelor tv și a microfoanelor. 

Sursa foto: Facebook Claudia Pătrășcanu

Aleg să nu-mi mai justific “apetitul pentru banii acestei pensii alimentare” pe care fostul soț, mi-l tot pune în cârca,la fel cum aleg să nu mai calculez lunile în care nu a contribuit nici măcar cu un cent….. las instanța să hotărască acea pensie cuvenită celor doi copii cu nevoi până la 21 ani. Fie că regreți(tu,ca tata)că i-ai făcut,fie că nu, ei există!”

Fosta cântăreață îl acuză pe Bădălău și că, în timp ce pe proprii copii îi neglija și refuza să plătească pensie alimentară, dădea foarte mulți bani amantei, fiind vorba de aproximativ 50 de mii de euro pentru o vilă în Snagov, dar și ceasuri și bijuterii scumpe: “Să începem cu cea mai importantă dintre ele….. o femeie deșteaptă care a reușit să sustragă de la fostul soț,în timpul căsniciei noastre,din salariul minim pe economie de 2000ron pe luna declarați,impresionanta suma de 50.000€ construirea unei vile în Snagov+16.000€ un ceas de brand+acces la un card credit dedicat(fără număr)+vacanțe luxoase+++ Discuțiile mesajelor sunt între soț și amantă! 

Sursa foto: Facebook Claudia Pătrășcanu

Menționez că în tot acest timp,perioada de 1 an continu,cei doi copii pentru ale căror drepturi mă lupt de 1 an și 4 luni,au fost obiectivul de ultim interes al tatălui,care îi vedea în cel mai fericit caz de zilele aniversare. Căci da,oameni buni,indragosteala nu ține de câți copii ai acasă! În fond,declarativ,poți fii tată doar cu numele!” 

“Cei doi băieți au fost făcuți dintr-o greșeală” 

Mesajul Claudiei continuă la fel de agresiv, aceasta fiind supărată pe faptul că cei doi băieți ai ei aproape că au uitat că au un tată, Bădălău fiind acuzat că îi neglija continuu. Ba chiar sugerează că acesta ar considera că copiii sunt o greșeală: “Până la urma,accepți mai ușor să fi șantajat când ești slab și îndrăgostit…… uiți că exista doi copii care au nevoi, multe nevoi,de iubire,atenție,de a fi învățați să meargă pe bicicleta,să te simtă atunci când sunt bolnăviori….. dar când sunt făcuți dintr o greșeală,normal să nu le acorzi atenție,normal să i arunci pe străzi,normal să nu te mai intereseze de ei decât de ochii lumii,a instanței și a câtorva poze pe care le postezi excesiv să arați că ești interesat ceea ce nu s a întâmplat niciodată. Când să ai timp de doi copii,când viața ta se rezuma doar la petreceri,dezmăț,anturaje,etc?De ce nu ți asumi tot și să ne lași în pace să trăim în liniște ?Cum poți să ieși public și să faci afirmațîi pe care nu le poți susține ci doar dai din gura să pari ceea ce nu eșți?! Sunt cea mai potrivită să dau o educație acestor doi băieți care vreau să fie exemplu bun în aceasta societate și am promis că voi lupta pentru acest lucru!” 

Anturaje dubioase și excursii în Deltă cu amanta 

Mesajul se încheie cu dovezile pe care bruneta le împărtășește pe Facebook, câteva conversații dintre fiul baronului PSD și amantă, un video care îl înfățișează pe acesta dând dedicații la lăutari amantei “Cristina”, dar și cu dezvăluirea cum că Bădălău se distra cu amanta în Delta Dunării în August 2019, în timp ce Claudia era cu copiii acasă: ”Pentru că îmi place să vorbesc numai cu dovezi concrete ci nu doar cu vorbe și acuzațîi nefondate,vă prezint în fotografii câteva din mesajele romanțioase,din fericitul cuplu paralel. În plus,în premiera,pun la dosar(aici),imagini din ultima escapada cu amantă,petrecuta în Delta Dunării,perioada 2-6 August 2019 și i reamintesc pe aceasta cale “soțului” că minciuna are picioare scurte fie public,fie în instanța și că data viitoare când mă m ai trimite la psihiatrie,poate ar fi mai indicat să și facă o proprie scanare. DROGURILE,se știe,pot crea halucinațîi. La instanța,exista și o înregistrare,în care însăși amantă,confirma și ea,acest aspect.  Cât despre averea “soțului”,firmele transferate,etc, le las în baza justiției,căci nu este de competenta mea. Scopul meu este să mi cresc copiii liniștita,în siguranța și să sesizeze cine trebuie anturajele dubioase ale “soțului”, dar și comportamentul deviant. 

PS: În susținerea celor menționate,exista probe,materiale administrate în cursul cercetării judecătoreșți,motiv pentru care orice susținere contrara,trebuie dovedita!”, își încheie Claudia Pătrășcanu mesajul. 

Raluca a lui Pepe tranșează problema staborului, care s-ar amesteca în divorțul lor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre