Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, pe urmele unui alt cuplu celebru. Ce au hotărât cei doi

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, pe urmele unui alt cuplu celebru. Ce au hotărât cei doi
Noi dezvăluiri în divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cei doi au luat o hotărâre care amintește de alt cuplu celebru.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au anunțat despărțirea în urmă cu mai multe luni, însă aceasta nu a fost lipsită de scandal. S-a lăsat cu acuze de ambele părți și cu o ceartă monstru care a fost acoperită în permanență de presă. Acum cei doi o iau pe urmele unui alt cuplu celebru și anunță ce au hotărât. 

Vedeta și fiul de milionar au avut până în prezent mai multe înfățișări la tribunal, unde fiecare a venit cu probe și dovezi, în lupta pentru custodia celor doi minori. Cântăreața a specificat că s-au întâmplat prea multe lucruri între ei pentru a discuta despre o împăcare și își dorește ca amândoi să fie liberi, pe drumul lor. Asta deși presa specula la un moment dat o posibilă împăcare. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pe urmele lui Pepe și Raluca. S-au împăcat de dragul copiilor 

După atâtea scandaluri, cântăreața și fiul baronului PSD au întors în sfârșit foaia. Într-un interviu acordat postului Antena Stars, Claudia a dezvăluit că a făcut pace cu fostul soț, de dragul copiilor. Situația pare trasă la indigo cu cea a lui Pepe și a Ralucăi Pastramă, care au procedat identic, tot pentru copii. În interviul respectiv, vedeta a povestit că cei doi copii au mers la Bolintin pentru a fi alături de tatăl lor. Divorțul urmează să se pronunțe, însă se vor înțelege bine de dragul copiilor. 

„Am reușit să îi convingem pe copii să meargă la Bolintin pentru că trebuie să aibă contact cu toată lumea. S-au întors ok, foarte bine, și-au reluat activitățile de aici. Eu nu pun întrebări, dacă vor îmi spună ei, spun. Nu prea sunt eu de acord cu niște lucruri de acolo, dar poate vom rezolva problemele. În iunie pe 13 iunie. 

13 mi-a purtat întotdeauna noroc, nu m-a deranjat niciodată și nu m-a supărat. Trebuie să fie bine, pentru că lucrurile se mai așază ușor, ușor. Vreau să divorțez. Mi se pare că deja suntem de mult timp în situația asta și este cazul să divorțăm pentru că este oarecum rușinos. Fiecare are un drum, poate celălalt vrea să își facă viața și noi stăm într-o căsnicie. Nu e corect. Mai sunt puține termene, foarte puține. Asta depinde și de noi”, a declarat Claudia Pătrășcanu. 

Foto: Facebook

Florin Pastramă a făcut ultima greșeală. Brigitte l-a dat afară din casă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre