Florin Pastramă a făcut ultima greșeală. Brigitte l-a dat afară din casă

Florin Pastramă a făcut ultima greșeală. Brigitte l-a dat afară din casă
S-a săturat până peste cap de comportamentul lui Florin și al familie sale. Brigitte Pastramă a pus piciorul în prag.

Ultima ieșire a lui Florin fost mult prea mult pentru Brigitte Pastramă. Vedeta a luat o decizie radicală.

Florin a făcut ultima greșeală. Brigitte Pastramă l-a dat afară din casă

Or fi fost oare vreodată fericiți Brigitte Pastramă și Florin? Prietenii și fanii acestora sunt șocați de ce se întâmplă cu ei în ultima perioadă, întrucât scandalurile nu mai contenesc. Recent, bărbatul a avut o ieșire total greșită, când și-a înjurat soția de față cu mai mulți muncitori.

Brigitte nu a mai suportat și în acel moment l-a dat afară din casă. Vedeta a venit în emisiunea lui Dan Capatos și, cu lacrimi în ochi, a povestit toată drama prin care trece.

„Din cauză că el mă înjura pe acolo foarte rău, i-am zis să se ducă la maică-sa”

„Eu îmi fac un gard în curte, erau muncitorii pe acolo, și din cauză că el mă înjura pe acolo foarte rău, i-am zis să se ducă la maică-sa. Și el a plecat, și de atunci nu am mai vorbit. Nu mai știu a câta plecare de acasă este, este a doua din luna asta. Mama lui este bolnavă, este în spital, am înțeles că a fost operată.

Eu nu am fost cu el, nu am vorbit cu el, nu mi-a dat nici un mesaj, nu m-a căutat, eu l-am căutat. Acum, de o săptămână de când sunt singură, nici nu ai idee câți oameni mi-au zis tot felul de lucruri rele. Ba de mine, ba de Florin, ba de cum văd ei situația. Nu pot să fac pe victima, nu pot să acuz pe nimeni”, a mai adăugat Brigitte, supărată pentru situația în care se află.

Sursă foto: Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recomandarile noastre