Simona Ionescu / Redactor Șef

Clubul cu circuit închis al vedetelor de la Hollywood. Toalete de 5.000 de dolari. FOTO

Clubul cu circuit închis al vedetelor de la Hollywood. Toalete de 5.000 de dolari. FOTO
The Ned NoMad din Manhattan este clubul cu circuit închis unde toți vor să intre, însă puțini au acces. Vedete de la Hollywood precum Leonardo DiCaprio, Selena Gomez, Taylor Swift sau chiar și familia Kardashian, se distrează aici, departe de ochii curioșilor.

Taylor Swift, Selena Gomez și Leonardo DiCaprio sunt doar câțiva dintre numeroșii membri de top care se înghesuie la exclusivistul club The Ned NoMad, pentru o experiență de lux ascunsă de ochii curioșilor. Locația, care se află în Manhattan, New York, face parte din platforma de membru Soho House & Co Inc. Se oferă vizitatorilor VIP acces la mai multe restaurante, săli de petreceri, apartamente de hotel și altele.

Celebritățile vin la Ned NoMad pentru că aici au parte de intimitate
Foto: PageSix

„Celebrităților le place să vină aici pentru că intimitatea este prioritatea noastră principală,” spune Karin Kopano, directorul general al clubului social.  „Pot beneficia de check-in-uri discrete, au o echipă specială dedicată nevoilor lor înainte și în timpul șederii, acces exclusiv la The Ned’s Club, precum și diverse experiențe culinare”, mai spune directorul. 

Pozele, interzise în locație 

Politica Ned interzice realizarea de fotografii în locație, pentru a oferi oaspeților celebri intimitate. De asemenea, echipele de securitate proprii colaborează permanent cu cele ale vedetelor, pentru a se asigura că lucrurile decurg așa cum trebuie. 

The Magic Room din cadrul Ned NoMad
Foto: Page Six

Celebritățile și membrii pot mânca, socializa, face networking și se pot relaxa în luxosul Ned’s Club: un hub exclusivist format dintr-un atrium, o sală de mese, o bibliotecă, un bar și un spațiu intim numit „The Snug.” 

Locul unde petrec celebritățile 

Când apune soarele și întunericul umple camera, trupa clubulului urcă pe scenă și cântă pentru o cameră plină de petrecăreți șic, ce se bucură de cocktailuri, caviar și conversații bune. „Mai ales seara, mai ales spre sfârșitul săptămânii, devine destul de animat,” spune Kopano. „Organizăm petreceri mari acolo, la care vin multe celebrități.”

Rihanna și A$AP Rocky au fost văzuți și ei la The Ned NoMad.
Foto: Backgrid

O altă atracție a clubului este „The Magic Room”, unde vedete precum Selena Gomez sau Taylor Swift s-au bucurat de atmosfera de petrecere: „Aceasta este o cameră foarte specială,” spune Kopano, menționând că lounge-ul slab luminat, care are propria terasă în aer liber, a fost folosit ca loc de afterparty pentru muzicieni, comedianți și sportivi deopotrivă.

Acoperișul este și el impresionant 

Terasa îngrijită dispune de locuri de ședere în aer liber și verdeață luxuriantă și este conectată la un lounge art deco cu un bar mare care servește cocktailuri artizanale și vinuri fine. Kendall Jenner a co-găzduit recent o petrecere GQ x FWRD pe terasă, unde invitați precum Emily Ratajkowski, Yung Taco, Shay Mitchell și Zack Bia au savurat tequila. 

Acoperișul este și el decorat extravagant, iar acolo au loc petreceri
Foto: PageSix

Apartamentele de hotel luxoase ale proprietății au găzduit, de asemenea, unele dintre cele mai faimoase celebrități din lume de-a lungul anilor.

Apartament de 5.000 de dolari pe noapte

Rihanna și A$AP Rocky au petrecut, se pare, o seară romantică într-unul dintre apartamentele de lux în august 2022. O lună mai târziu, fostul iubit al cântăreței, Drake, a fost văzut cazându-se în unul dintre apartamente. 

Unul dintre apartamentele puse la dispoziție oaspeților costă 5.000 de dolari pe noapte
Foto: PageSix

Johnston Suite, care costă 5.000 de dolari pe noapte, este decorat în stilul anilor ’20 și include o bucătărie, sufragerie, dormitor în stil antic și o terasă privată cu duș în aer liber. „Am avut o vedetă care a stat acolo timp de o lună în timp ce își renova propriul apartament,” își amintește Kopano despre duplexul de 1.100 de metri pătrați.

Toaletă de 5.000 de dolari pentru un oaspete 

Kopano a mai povestit că oaspetele care a stat în apartament o lună a avut și o cerere: și-a dorit o toaletă japoneză, care a fost instalată special și a costat 5.000 de dolari: „El a avut o cerere specială, dorea o toaletă japoneză specială care costa aproximativ 5.000 de dolari. I-am satisfăcut cererea și încă o avem”, a mărturisit directorul.

Oaspetele celebru a solicitat hotelului să instaleze o toaletă japoneză în valoare de 5.000 de dolari pentru uzul personal
Foto: PageSix

Kopano a afirmat că echipa ei este obișnuită să facă față „oricărui lucru și oricărei cerințe” pentru că „nu este o opțiune să spunem nu.”

Clubul The Ned este un brand global cu locații deja existente în Londra și Doha, și un club care urmează să fie deschis curând în Washington, DC.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre