Simona Ionescu / Redactor Șef

Colecția de bijuterii a Melaniei Trump. Doar verigheta valorează trei milioane de dolari

Colecția de bijuterii a Melaniei Trump. Doar verigheta valorează trei milioane de dolari
Frumoasă și elegantă, Melania Trump are o colecție impresionantă de bijuterii. Verigheta Graff este estimată la valoarea de trei milioane de dolari.

Fosta primă doamnă a Americii, Melania Trump, are două inele de logodnă. Al doilea a fost un cadou pentru aniversarea a 10 ani de căsătorie, iar verigheta valoarează trei milioane de dolari.

Melania Trump a strălucit și la inaugurarea de la Casa Albă din 2017, când a purtat un palton Ralph Lauren, la care a asortat o pereche superbă de cercei cu diamante Van Cleef & Arpels.

A avut propria linie de bijuterii

Melania Trump a avut propria linie de bijuterii vândută pe canalul de cumpărături QVC în 2010. Deși colecția a dispărut acum, soția lui Donald Trump a primit cadou numeroase bijuterii de la lideri străini în perioada în care a fost prima doamnă a Statelor Unite. Însă ea a putut savura piesele doar pentru o perioadă limitată de timp, deoarece, în conformitate cu legea federală, obiectele trebuiau să fie predate arhivelor naționale după ce părăsea funcția. Ce deții Melania Trump acum?

Orbitorul inel de logodnă

Inelul de logodnă de 15 carate

Când Melania s-a logodit cu omul de afaceri Donald în 2004, acesta i-a dăruit un inel cu diamant de 15 carate în valoare de 1,5 milioane de dolari. La vremea respectivă, un angajat anonim al lui Trump a declarat că inelul era „orbitor” și a trebuit să-și pună ochelari de soare după ce l-ar fi privit. Trump a ținut prima pagină a ziarelor împărtășind că a obținut o reducere de 50% la inelul de atunci, dar brandul a declarat ulterior că nu vinde articole pentru valoare publicitară, potrivit presei britanice.

Al doilea inel de logodnă

Inel de logodnă de 25 de carate

La un deceniu de la căsătorie, Trump s-a gândit să-i facă un alt dar deosebit soției sale. Așa a apărut la mâna Melaniei un inel cu diamant de 25 de carate de la aceeași marcă, Graff. Aceasta a fost văzut purtând inelul la Casa Albă, dar s-a confruntat cu reacții negative pentru că a defilat cu acesta în fața publicului american, poziționând strategic piatra spre obiectivul camerei.

Apariția ei a atras comparații cu portretul deosebit de modest al fostei Prime Doamne Michelle Obama. Oamenii au subliniat, de asemenea, că suma care a fost dată pe inel ar fi fost folosită pentru a plăti unele dintre programele propuse și prezentate în campania prezidențială a lui Donald.

Cum arată spectaculoasa verighetă

Verigheta de nuntă a lui Melanie

De asemenea, cuplul a ales Graff pentru verigheta Melaniei când s-au căsătorit în 2005. Inelul de 13 carate care a fost așezat pe degetul doamnei conține 15 diamante cu tăietură de smarald în platină. Pentru că al doilea inel de logodnă este foarte mare, nu le poartă pe cele două pe același deget, așa că uneori își schimbă verigheta pe degetul inelar din partea dreaptă.

O altă verighetă cu diamante

A doua verigheta a lui Melanie Trump

Melania mai are o altă verighetă cu diamante, care seamănă cu verigheta de cununie. Ea a fost văzută purtând superba bijuterie, care are diamante ceva mai mici, în timpul unui eveniment la Casa Albă în iulie 2020. Soția lui Trump le-a asortat pentru apariția sa la Convenția Națională Republicană din Maryland în august 2020.

Cerceii cu diamante

Spectaculoșii cercei cu diamante

Paltonul albastru Ralph Lauren în stil Jackie Kennedy pe care Melania l-a purtat la inaugurarea din ianuarie 2017 a devenit iconic. Dar și cerceii cu diamante Van Cleef & Arpels pe care i-a asortat au atras atenția. Cerceii au ieșit în evidență la Balul Libertății din acea seară, când Melanie a strălucit într-o rchie a designerului Hervé Pierre.

Acești cercei sunt, în mod clar, speciali pentru Melania, care îi poartă foarte rar. A făcut-o și în iunie 2019, în timpul unei vizite de stat în Marea Britanie, când s-a întâlnit cu Camilla, Ducesa de Cornwall și Prințul Charles la o recepție la Clarence House.

Sursă foto: www.scmp.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre