Simona Ionescu / Redactor Șef

Melania Trump l-a eclipsat pe Donald. Apariția fostei doamne a Statelor Unite a fascinat publicul

Melania Trump l-a eclipsat pe Donald. Apariția fostei doamne a Statelor Unite a fascinat publicul
Melania Trump l-a eclipsat total pe soțul său, fostul președinte al Americii, cu ocazia unei strângeri de fonduri. Iar suma acumulată grație farmecului fostei prime doamne nu este nici ea de neglijat.

În urmă cu aproape o săptămână, miliardarul John Paulson, care este și un susținător al lui Donald Trump, a organizat o cină privată cu scopul de a efectua o strângere de fonduri pentru campania electorală a lui Donald Trump. Suma acumulată a fost dublă față de cei 25 de milioane de dolari strânși de către Joe Biden în cadrul unei cine asemănătoare. 

Astfel, Trump a atras fonduri în valoare de 50 de milioane de dolari, sumă care reprezintă cei mai mulţi bani cu ocazia unui singur eveniment din toată istoria politicii americane.

Soția lui Trump a fost senzația serii 

Conform unor surse din interiorul petrecerii care a avut loc la vila de 100 de milioane de dolari din Palm Beach a lui John Paulson, Melania Trump a fost cea care a întors toate privirile și a fost adevărata vedetă, astfel că l-a eclipsat total pe soțul ei celebru. 

Melania Trump a strălucit și a zâmbit întreaga petrecere.
Sursa foto: Instagram Melania World

„”Melania Trump a ieșit în evidență ca principala vedetă la strângerea de fonduri a republicanilor la casa de 100 de milioane de dolari a lui John Paulson din Palm Beach”, a menționat sursa pentru PageSix. 

Melania e gata să fie Prima Doamnă din nou 

Se pare că Melania și-a revenit total față de perioada în care părea supărată și nemulțumită în toate pozele, astfel că îl sprijină pe Donald Trump cum poate mai bine pentru ca acesta să fie ales pentru un al doilea mandat. 

„Fosta primă doamnă, care în mod obișnuit pare destul de serioasă în fotografii, părea să nu înceteze niciodată să zâmbească sâmbătă seara și era fermecătoare și comunicativă cu toți invitații… Ea este pregătită să fie din nou prima doamnă și a savurat în mod evident seara. 

Melania se bucură să fie gazdă… Este foarte susținătoare a campaniei soțului ei și pe măsură ce ne apropiem de lunile finale, puteți să o vedeți mai des la evenimente cheie”, a încheiat sursa citată. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre