Simona Ionescu / Redactor Șef

Donald Trump a găsit soluție pentru a-și plăti facturile: vinde Biblii. Cât costă o carte sfântă

Donald Trump a găsit soluție pentru a-și plăti facturile: vinde Biblii. Cât costă o carte sfântă
Fostul președinte Donald Trump face tot ce poate să se întoarcă la Casa Albă. El a postat un videoclip recent în care își încurajează susținătorii să cumpere Biblii. Pentru ca America să se roage din nou și pentru că el are de achitat statului o sumă considerabilă.

Donald Trump, care a devenit candidatul republican prezumtiv la începutul acestei luni, a publicat marți un videoclip pe platforma sa Truth Social în care își îndeamnă susținătorii să cumpere Biblia „God Bless the USA”. „Săptămână Sfântă fericită! Haideți să facem ca America să se roage din nou. În timp ce ne îndreptăm spre Vinerea Mare și Paște, vă încurajez să vă procurați un exemplar al Bibliei God Bless the USA” a scris Trump. Biblia se vinde pentru prețul de 60 de dolari.

„Singura Biblie aprobată de președintele Trump”

Cât costă Biblia lui Trump

„Toți americanii au nevoie de o Biblie în casa lor, iar eu am multe. Este cartea mea preferată”, a spus Trump în videoclipul postat pe Truth Social. „Sunt mândru să susțin și să vă încurajez să obțineți această Biblie. Trebuie să facem ca America să se roage din nou”. Prezentându-se ca fiind „singura Biblie aprobată de președintele Trump!”, un site o numește ușor de citit, „cu litere mari de tipar” și un „design subțire” care „să invită să explorați Cuvântul lui Dumnezeu oriunde și oricând”.

Adidași marca Trump

Biblia este doar cea mai recentă aventură comercială pe care Trump a urmărit-o în timpul campaniei electorale. Luna trecută, el a scos pe piață o nouă linie de adidași marca Trump. Firma din spatele pantofilor, 45Footwear, vinde, de asemenea, alte tipuri de încălțăminte, apă de colonie și parfumuri marca Trump.

Fostul președinte a făcut, de asemenea, incursiuni în NFT-uri, sau jetoane nefungibile. Anul trecut a declarat că a câștigat între 100.000 și 1 milion de dolari dintr-o serie de cărți de schimb digitale care îl înfățișau în imagini asemănătoare desenelor animate, inclusiv ca astronaut, cowboy și supererou.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre