Simona Ionescu / Redactor Șef

Copiii prințului William, încurajați să se murdărească. „Vinovată” e chiar bunica lor

Copiii prințului William, încurajați să se murdărească. „Vinovată” e chiar bunica lor
Copiii prințului William sunt încurajați să se murdărească, chiar de către bunica lor. Acesta din urmă a povestit tot ce face cu nepoții ei, atunci când vin în vizită.

Mama lui Kate Middleton este acum bunica a cinci copii. Trei dintre nepoți sunt din partea lui Kate – prințul George, 7 ani, prințesa Charlotte, 5 ani , și prințul Louis, 3 ani. Sora lui Kate, Pippa Middleton, are și ea doi copii, pe Arthur, în vârstă de 2 ani, dar și pe Grace, care s-a născut anul acesta. Astfel, Carole Middleton, în vârstă de 66 de ani, a dezvăluit într-un interviu ce activități întreprinde cu nepoții ei. Copiii prințului William se pare că sunt încurajați să se murdărească. 

Bunica Carole adoră să petreacă timpul în natură cu cei mici, la fel ca și fiica sa, Kate. „Îmi amintesc asta din copilărie – făceam lucruri simple, mergeam la o plimbare împreună și chiar asta încerc și fac cu copiii mei, deoarece elimină total toate complicațiile, toate presiunile … ca părinte și cred că și aceste experiențe înseamnă atât de mult pentru copii și pentru lume încât se află într-o adevărată aventură pentru ei la vârsta respectivă „, a declarat Kate anul trecut. 

Copiii prințului William, încurajați să se murdărească. S-au apucat de grădinărit cu bunica lor 

Kate alături de mama sa, Carole Middleton

Carole a mărturisit în cel mai recent interviu, că atunci când vin nepoții la ea, îi place să îi ducă în grădină și să planteze flori, sau legume și fructe. „Este important pentru copii să crească apreciind natura și o parte din asta este să se murdărească puțin”, a declarat mama ducesei Kate. 

Carole a mai spus că și-a cultivat propriile legume ca o modalitate de a rămâne ocupată în timpul blocărilor din cauza pandemiei COVID-19. „Cultivarea cartofilor este o treabă simplă pentru început, iar săpatul este distractiv la orice vârstă”, a spus ea. „De asemenea, cultivăm morcovi, sfeclă roșie și ceapă și nu există o modalitate mai bună de a încuraja o alimentație sănătoasă decât să le permiteți nepoților dvs. să vadă cum se cultivă mâncarea și să îi lăsați să o culeagă singuri”, a încheiat Carole. 

Foto: Facebook

Irina lui Dragnea și copiii lui, cu lacrimi în ochi. Ce se întâmplă cu fostul lider PSD de Paște

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre