Simona Ionescu / Redactor Șef

Cornel Palade, lecție de supraviețuire în fața scumpirilor. Mulți românii ar putea să îi urmeze exemplul

Cornel Palade, lecție de supraviețuire în fața scumpirilor. Mulți românii ar putea să îi urmeze exemplul
În timp ce în ultimele luni facturile la gaze și la electricitate au crescut simțitor în toată România, actorul Cornel Palade nu are nicio problemă.

Actorul de comedie Cornel Palade s-a pregătit din timp și oferă o adevărată lecție de supraviețuire în fața valului de scumpiri. El a investit ca să economisească.  Și-a echipat casa cu tot ce este necesar pentru a-și furniza mai ieftin serviciile. Dar și-a cumpărat și lemne de foc. Crescut  cu soba de lemne în casă, pentru a avea căldură iarnă, actorul Cornel Palade nu se teme nici de frig, nici de scumpiri. El spune că sunt mereu soluții.

„Între timp m-am șmecherit. Am lumina mea, mi-am pus panouri solare. Am generator dacă vreau, apă pot să-mi încălzesc, am sobă cu lemne. Nu am nicio problemă. Eu m-am născut în Evul Mediu timpuriu, am crescut cu lampă cu gaz, cu foc în sobă, am tremurat de frig, am fost udat de ploaie, așa că nu am nicio problemă. Mai rău de atât nu se poate”, a declarat actorul în exclusivitate pentru EGO.ro.

Înainte să devină actor, a fost ospătar și betonist

În vârstă de  69 de ani, actorul s-a născut la Moinești, în județul Bacău. Acolo s-a învățat cu greutățile vieții. Știe că mereu există soluții, și așa a trăit toată viața. Înainte de a deveni celebru ca actor, Cornel Palade a practicat diferite meserii precum: ospătar, fierar betonist sau muncitor la o fabrică de hârtie. Fire dinamică și plină de idei, Cornel Palade este și un împătimit al sportului. El se antrenează constant, pentru a se menține în formă. Îi place adrenalina și deține inclusiv o motocicletă.

Escapada de la schimbarea „prefixului”

Cornel Palade și soția lui, Iuliana, sunt căsătoriți de mai bine de trei decenii și au împreună o fiică, care îi calcă pe urme celebrului actor. Căsnicia nu i-a fost chiar ușoară. Celebrul actor și-a înșelat soția în anul 2014, iar cei doi au fost la un pas de divorț.  La momentul respectiv, Palade s-a încurcat cu o femeie cu 25 de ani mai tânără. Ajunsese chiar să se pregătească să se mute de acasă. Apoi a înțeles că locul lui e acolo, alături de Iuliana, soția sa care l-a și iertat.  Și în casa lor, casă pe care acum Cornel Palade a făcut-o autonomă energetic, în fața valului de scumpiri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre