Simona Ionescu / Redactor Șef

Adevărul a ieșit la suprafață. Cornel Păsat vorbește în sfârșit despre relația eșuată cu Oana Roman

Adevărul a ieșit la suprafață. Cornel Păsat vorbește în sfârșit despre relația eșuată cu Oana Roman
După o relație de șapte ani, Cornel Păsat și Oana Roman și-au spus adio. Nimeni n-a știut până acum care a fost motivul real al despărțirii dintre cei doi. Dansatorul a pus degetul pe rană.

În cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei”, Cornel Păsat a lămurit totul și a răspuns la întrebarea care a fost pe buzele tuturor. Nu e ușor să pui degetul pe rană

Au trăit o poveste frumoasă de dragoste, iar Oana Roman a fost foarte îndrăgostită de Cornel Păsat. Din păcate însă, dragostea n-a fost totul, pentru că a lipsit o verigă. Până acum, nici Oana, nici Cornel nu au vorbit despre acest lucru. Au convenit că nu vor mai deschide niciodată subiectul în presă.

Oana Roman și Cornel Păsat au avut o relație de șapte ani

Doar că au tot ieșit la iveală unele zvonuri care i-au afectat dansatorului relația cu actuala soție. Motiv pentru care s-a decis să spună adevărul. „Ce a fost între mine și Oana și de ce ne-am despărțit, ține strict de mine și de ea, nu de altcineva”, a subliniat Cornel Păsat.

„Oana nu a vrut să renunțe atât de ușor la lupta pentru mine”

Femeie puternică, așa cum o știm, care știe ce vrea, Oana Roman s-a luptat ca o leoaică pentru bărbatul ei, dar nu a fost de ajuns. „ Oana nu a vrut să renunțe atât de ușor la lupta pentru mine”, a adăugat Cornel Păsat. Surprinzător pentru unii, nu femeia care i-a dăruit un copil a fost motivul real al despărțirii de Oana Roman, ci faptul că se simțea din ce în ce mai singur. Și asta pentru că, a spus Cornel Păsat, Oana era mai tot timpul plecată în vacanțe.

Cornel Păsat și soția lui, Bianca

De ce s-a îndrăgostit Bianca de Cornel Păsat

Cu ceva timp în urmă, soția lui Cornel Păsat, Bianca, a mărturisit că primul lucru care i-a plăcut la dansator a fost fizicul, iar el a fost atras de inteligența ei. Dar la început i s-a părut că este un om rău. Chiar dacă au o familie frumoasă și un băiat ca un înger, există un lucru care pur și simplu o scoate din minți pe blondă: „El nu răspunde la telefon niciodată, și nu doar mie, nimănui”, a recunoscut Bianca despre soțul ei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre