Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristi Brancu și Oana Turcu, dragoste de scenariu de film. Iar acum au ajuns la Balchik

Cristi Brancu și Oana Turcu, dragoste de scenariu de film. Iar acum au ajuns la Balchik
Cristi Brancu și Oana Turcu au aniversat, pe 25 octombrie un moment special în viața lor. Cei doi au împlinit nu mai puțin de 14 ani de când au devenit sot și soție.

Cristi Brancu și Oana Turcu fac echipa și în studioul Prima TV, în cadrul emisiunii „EXCLUSIV VIP”. Fac echipă pe platou și  sunt o familie. Cine spune că așa ceva nu merge, e contrazis de viața lor, desprinsă parcă dintr-un scenariu de film de dragoste.

Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere. Până atunci, au trecut deseori unul pe lângă altul. Apoi, cu o zi înainte de seara de 8 spre 9 martie în care Cristi a cerut-o pe Oana, a avut loc un accident. A urmat  nunta în Israel și același „Te iubesc!” spus zilnic cu aceeași intensitate, ca la început.

În prezent, cei doi au un băiețel, Tudor, pe care îl iubesc infinit și care i-a întregit făcând din ei una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc.

Cristi Brancu și Oana Tudor, căsătorie la Tel Aviv, în vacanță

În 2008 au celebrat în Israel, marcând momentul cu o poză făcută de nașa lor de cununie pe o plajă. Acum, fiul lor, Tudor, a imortalizat aniversarea de la  Balchik.

„Acum 14 ani, ne-am căsătorit la Consulatul Român de la Tel Aviv. Ajunsesem în aceeași zi în Israel, cu un grup de prieteni. I-am luat pe nașii noștri imediat și am ajuns la Consulat cu autocarul! Apoi nașii ne-au dus către un restaurant unde trebuia să fim doar noi, dar ne aștepta o petrecere – surpriză cu toți prietenii, la un restaurant cool din Tel Aviv.

După, am plecat către hotel, dar ne-am oprit pe plajă și… uite poza făcută de nașa noastră. 14 ani mai târziu, ne-am întors la restaurantul nașei și poza ne-a făcut-o Tudor”, povestește Cristi Brancu, realizatorul „EXCLUSIV VIP” de la Prima TV. Cristi, Oana și Tudor au petrecut un weekend special, la Balchik, unde au vizitat inclusiv Castelul Reginei Maria și celebrul parc ce îl înconjoară, de pe malul Mării Negre.

Sursa foto: arhiva personală

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre