Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristiano Ronaldo nu rezistă în fața acestei salate gustoase. O puteți pregăti în doar zece minute și veți arăta bestial în această vară 

Cristiano Ronaldo nu rezistă în fața acestei salate gustoase. O puteți pregăti în doar zece minute și veți arăta bestial în această vară 
Unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii, Cristiano Ronaldo, are extrem de multă grijă de imaginea sa. Are o dietă foarte bine pusă la punct din care nu lipsește un produs extrem de important.

În plus, Ronaldo nu face rabat niciodată de la orele de somn și doarme întotdeauna opt ore pe noapte.

„Un somn bun e foarte important pentru a rezista la antrenamente. Mă culc devreme și mă trezesc devreme, mai ales înainte de meciuri. Somnul ajută mușchii să se recupereze, ceea ce e foarte important”, a mărturisit Ronaldo. Cât privește dieta, peștele este nelipsit din farfuria sportivului, printre preferatele acestuia numărându-se tonul, peștele spadă și codul la grătar.

Bunătățile din farfuria lui Ronaldo

De asemenea, el consumă și carne de pui, pe care o consideră pur și simplu „magică”. Dimineața, el mănâncă în cele mai dese cazuri șuncă, brânză și iaurt fără grăsimi, iar pentru prânz optează pentru pui cu salată sau ton cu măsline, ouă și roșii. Cina este formată din pește spadă cu salată sau friptură și calamari.

Mod de preparare a salatei

Salata pe care o adoră Ronaldo este un preparat extraordinar de gustos, pe care-l poate consuma orice persoană care vrea să-și păstreze silueta sau să dea jos kilogramele și să arate perfect în această vară. Ingredientele necesare sunt: o conservă cu ton, câteva roșii cherry (sau normale, după preferințe), o mână de măsline, două-trei ouă, sare, piper, ulei, suc de lămâie, mărar (opțional).

O minunăție pentru vară

Fierbeți ouăle tari, lăsați să se răcească, curățați de coajă și tăiați în felii. Puteți folosi conservă de ton în ulei și atunci nu mai puneți ulei, sau puteți opta pentru conservă de ton în suc propriu, caz în care puteți adăuga o linguriță cu ulei de măsline.

Amestecați bine roșiile cu tonul din conservă, măslinele, asezonați cu sare și piper și adăugați suc de lămâie. La final puneți ouăle și mărarul. Puteți să o amestecați cu doi-trei cartofi fierți, sau salată verde, avocado sau ceapă roșie. Este o minunăție pentru vară!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre