Simona Ionescu / Redactor Șef

Cu cine a înlocuit-o Alex Rodriguez pe fosta logodnică, Jennifer Lopez. Informațiile momentului

Cu cine a înlocuit-o Alex Rodriguez pe fosta logodnică, Jennifer Lopez. Informațiile momentului
Așa cum Rețete și vedete a scris, Alex Rodriguez a plecat și el în croazieră pe  Mediterană imediat după ce fosta lui  logodnică s-a dus și ea. Jennifer Lopez și-a celebrat ziua de naștere pe un iaht, cu actualul iubit. Alex Rodriguez a făcut la fel. Și a luat cu el o tânără interesantă. Apoi a avut grijă ca escapada să devină publică.

Alex Rodriguez și reporterul NFL Melanie Collins au fost surprinși părăsind insula Ibiza într-un avion privat. Aparatul de zbor a fost cumpărat de Alex când era cu fosta logodnică Jennifer Lopez. Alex Rodriguez s-a aflat pe insula din Mediterana pentru a-și sărbători ziua de naștere alături de prieteni, încă de luna trecută.

În imaginile surprinse pare  că Rodriguez se întoarce la rutina sa. El a fost fotografiat pe  când se îmbarca în avionul său privat pentru a părăsi insula Ibiza împreună cu reportera NFL Melanie Collins. Fostul jucător de baseball profesionist, în vârstă de 46 de ani, arăta total relaxat în compania jurnalistei, îmbrăcat în pantaloni de trening si tricou. Arod părea pregătit pentru un zbor confortabil, scrie Daily Mail.  Purta o pereche de ochelari de soare și un ceas de argint și și-a pus masca înainte de a urca în avion.

Cu cine a înlocuit-o Alex Rodriguez pe Jennifer Lopez

Pe de altă parte, Melanie era îmbrăcată la fel de dezinvolt într-o pereche de  colanți negri, LuluLemon, cu o bustieră asortată, și pletele necoafate lăsate liber. Zilele trecute, ea a fost fotografiată în bikini pe iahtul închiriat de Rodriguez.

Amintim că fostul jucător de baseball profesionist american al New York Yankees și-a cumpărat avionul de Crăciun în decembrie 2017. Atunci se afla în etapele de început ale relației cu Jlo. Și voia să o impresioneze pe aceasta. De când și-a încheiat cariera de sportiv profesionist, Alex a lucrat ca și comentator sportiv.

Deși au fost înconjurați de prieteni pentru o mare parte din călătoria lor în Ibiza, Alex și Melanie au alimentat, de asemenea, speculațiile că s-ar putea să formeze un cuplu. Asta cu atât mai mult cu cât niciunul din ei nu a venit în vacanță cu companie. Cei doi au fost compania unul pentru celălalt. Cu toate acestea, o persoană din interior a spus revistei People că cei doi sunt „doar prieteni”, iar o sursă a adăugat: „Alex este singur și se distrează”.

Amintim că Alex și Jennifer Lopez, s-au despărțit pe cale amiabilă la începutul acestui an. Într-un timp foarte scurt, Lopez a ajuns din nou în brațele lui Ben Affleck, fostul ei logodnic.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Louis Armstrong, ”Regele jazz-ului”. Are o poveste fabuloasă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre