Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arăta Andreea Esca la țară, pe vremea fotografiilor alb-negru

Cum arăta Andreea Esca la țară, pe vremea fotografiilor alb-negru
Frumoasa prezentatoare de la Pro TV și-a încheiat recent vacanța în satul natal. Vedeta are acolo o casă de vacanță, a bunicilor, dar și alte locuințe tradiționale, cumpărate în timp, amenajate și închiriate turiștilor.

Andreea Esca a petrecut mai mult timp alături de soțul ei, Alexandre Eram, și de prieteni în casa de la țară, Porumbacu de Sus. Împreună cu tatăl ei și oaspeții au făcut drumeții și chiar o sesiune de ecologizare a râului care trece pe lângă sat.

Când a plecat de la țară a avut un moment de nostalgie legat de prietenii ei din copilărie. Sunt adulți așezați la casele lor cu toții, acum. Dar ”prietenii vor rămâne prieteni„ după cum a scris prezentatoarea pe social-media, unde a distribuit două imagini emoționante, alb-negru, cu amicii ei buni.

Nostalgică după verile copilăriei

„Azi, eu, Andreea „a lu’ Escana”, stau în curte cu Dana „a lu’ Țiplic, inginerul de la Deva”, prietena mea de când aveam 13 ani, și cu Doru „a lu’ Gilu, a lu’ Americana de la Sibiu”, prietenul meu de când aveam și mai puțini ani și ne amintim ca niște moși despre cum era, când eram, și cum făceam, când făceam…

Și, indiferent de povești cred că cel mai drag îmi este că și acum, la zeci de ani distanță, ne avem unii pe alții, pentru că timpul petrecut aici, în verile copilăriei, ne-a legat pe viață cu niște sfori care nu au putut fi desfăcute nici de istoriile noastre personale complet diferite, nici de vârstă și nici de preocupări.


Iată ce au ajuns să facă în public Vulpița și Viorel

Cel mai titrat atlet din istoria Jocurilor Olimpice a ajuns în izolare


Oriunde am fost în lume și orice s-a întâmplat, chiar dacă ne-am mai supărat și contrat, am rămas unii pentru alții la un strigăt distanță. Același strigăt din fața „pălanului” (gardului) când se dădea chemarea la dans. Strigătul copilului din noi care ține cont numai de inimă”, a povestit vedeta pe blogul ei.

Andreea Esca, soțul și fiul ei au fost bolnavi de COVID-19, în această vară. Bărbatul a fost cel mai greu afectat de boală, el suferind o formă mai complicată, care l-a ținut în spital, la pat, mai mult timp. Dată fiind condiția sănătății lui, decizia vedetei a fost ca vacanța de vară din acest an să fie pe plaiurile natale, unde cu toții s-au bucurat de natură, de aer curat și de bucuriile vieții simple rurale.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre