Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arata conacul de 165 de milioane de dolari al lui Jeff Bezos. Au apărut primele imagini

Cum arata conacul de 165 de milioane de dolari al lui Jeff Bezos. Au apărut primele imagini
Încă dinainte să o ceară în căsătorie, punându-i pe deget un inel evaluat la 2,5 milioane de dolari, în timp ce se aflau la bordul super iahtului său, Koru, de 500 de milioane de dolari, Jeff Bezos pregătea „cuibul” noii sale familii.  Conacul impresionant pe care a plătit o sumă record, în 2020, este acum, aproape gata.

Au apărut primele imagini cu super conacul de 165 de milioane de dolari al lui Jeff Bezos. Din postura sa de om super bogat al planetei, CEO-ul Amazon nu numai că a plătit o sumă de neimaginat pentru o casă, dar, de patru ani, face investiții serioase în ea. Conacul de 165 de milioane de dolari al lui Jeff Bezos din Beverly Hills trece printr-o transformare remarcabilă.

Au apărut primele imagini cu conacul de 165 de milioane de dolari al lui Bezos

Achiziționată în 2020, proprietatea trece prin ultimele retușuri. Acestea includ adăugarea unui teren de tenis și baschet, precum și a unei a doua piscine. Renovarea conacului durează de patru ani, lovindu-se, pe parcurs de sincope, inclusiv de refuzul unor autorizări.

Jeff Bezos conac nou
Complexul de 30.000 de metri pătrați se află pe o suprafață de 4 hectare în Beverly Hills (Sursa foto: Instagram)

Complexul de 30.000 de metri pătrați se află pe o suprafață de 4 hectare în Beverly Hills. Domeniul include o casă principală cu 3 etaje, propria sală de gimnastică, casă de oaspeți și o casă pentru personalul care asigură paza.

Jeff Bezos conac nou
Jeff Bezos și-a adăugat pe proprietate un teren de tenis și de baschet (Sursa foto: Instagram)

Deși conacul avea prevăzută o piscină, zilele acestea se lucrează la o a doua, mai mare, dispusă separat de casa principală.

Prietenii au devenit amanți și pregătesc nunta

Lui Bezos i-a făcut cunoștință cu Lauren Sanchez, actualmente logodnica sa, pe atunci prezentatoare de lungă durată a emisiunii „Good Morning LA” de la Fox, în 2016, prietenul său, Patrick Whitesell, co-CEO al agenției de talente de la Hollywood WME, care era și soțul jurnalistei.

Jeff Bezos conac nou
Jeff Bezos și Lauren Sanchezz au fost mai întâi buni prieteni, până să devină amanți și să divorțeze, ambii. Acum sunt logodiți (Sursa foto: Instagram)

În calitate de cupluri, o vreme, Bezos și soția sa, Mackenzie, pe de o parte, și Sanchez și soțul său, Whitesell, pe de cealaltă, au socializat împreună, soții neștiutori considerându-i pe ceilalți doar prieteni.

Jeff Bezos conac nou
Pentru viitoarea casă a familiei, mogulul Amazon a comandat o a doua piscină, mai mare (Sursa foto: Instagram)

Doar că între Jeff și Lauren a fost mai mult decât atât. Povestea de amor dintre jurnalistă și multi-miliardar a devenit publică prin implicarea presei. Aventura lui Bezos și a lui Sanchez să fie expusă de National Enquirer într-o avalanșă de scandaluri care a pus capăt căsniciei ambilor.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre