Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată Luminița Anghel astăzi: tunată puternic și cu tatuaje opulente

Cum arată Luminița Anghel astăzi: tunată puternic și cu tatuaje opulente
Are 53 de ani, dar Luminița Anghel arată mai bine ca niciodată și pare că a găsit secretul tinereții fără bătrânețe.

Luminița Anghel a sfidat trecerea timpului și nimeni nu îi dă vârsta pe care o are. Operațiile estetice au ajutat-o mult.

Cum arată Luminița Anghel astăzi: tunată puternic și cu tatuaje opulente

Cu mulți ani în urmă Luminița Anghel mărturisea vorbea foarte deschis despre operațiile estetice, acum însă se supără când cineva îi amintește de asemenea intervenții. Și asta probabil pentru că tot mai multe persoane i-au transmis prin diverse mesaje că s-a transformat radical din cauza operațiilor estetice.

Toată povestea a început după ce aceasta a postat mai multe fotografii pe instagram, iar internauții spun că a cam exagerat. Sătulă până peste cap să tot fie luată la rost, Luminița Anghel a pus piciorul în prag și le-a explicat prietenilor din online tot adevărul.

„Aviz ,”drăgălașilor” care insistă cu <<ti-ai umflat buzele>>. Machiajul e conform vârstei și vremurilor”

”Pe spatele acestei fotografii scrie iunie 1987. Adică acum 35 de ani. Aviz ,”drăgălașilor” care insistă cu ”ti-ai umflat buzele”. Machiajul e conform vârstei și vremurilor (18 ani). Fără gene semipermanente ca acum și filtre. Iar medicina estetică nu intrase la noi în țară. Vă pup pe voi cei frumoși și buni și vă iubesc! Rămâneți așa, că lumea e plină de ceilalți…”, a scris artista într-un mesaj pe Instagram.

„Îmi doresc să-mi pun implanturi la un moment dat”

Cu câțiva ani în urmă, Luminița Anghel a afirmat că a ținut o dietă drastică care, pe de o parte, a ajutat-o mult, însă bustul ei a avut mult de suferit. Și atunci s-a gândit să recurgă la un implant mamar. Și tot atunci a recunoscut că și-a injectat și acid hialuronic pentru ridurile de expresie.

”Când m-am văzut într-o fotografie, la plajă, mi-am spus eu mie că asta e nesimțire. În momentul în care slăbești e normal să și se mai lase una, alta, și să nu mai ai același tonus. Îmi doresc să-mi pun implanturi la un moment dat. Am peste 45 de ani și consider că pot să-mi fac o operație estetică de bun-simț.

De altfel, am mai apelat la ajutorul esteticienilor. Mi-am injectat acid hialuronic pentru ridurile de expresie, la sfatul unei prietene”, a spus solista în cadrul emisiunii Oanei Turcu de la Antena Stars.

„Am slăbit mâncând foarte puțin”

Pentru că în timpul sarcinii a ajuns la 93 de kilograme, Luminița a luat măsuri și a reușit să dea jos nu mai puțin de 35 de kilograme. Iată care a fost dieta minune. ”Am încercat tot ce se putea încerca. Unele au funcționat, altele nu, câteodată am slăbit, alteori am stagnat. Eu, într-un final, am slăbit mâncând foarte puțin. După modelul celor care și-au făcut intervenția cu celebra tăiere a stomacului, eu mănânc așa pentru că așa îmi doresc.

Puțin, dar orice, cu măsură și nu mănânc seara, după ora 18.00, nu beau deloc alcool, noi nu avem în casă sucuri acidulate. Nimeni nu consumă. Acum am 58 de kilograme, față de 93 cât aveam atunci când l-am născut pe Filip. M-am apucat din nou de sală, am antrenor personal. Îl duc pe Filip la școală și mă opresc la sală. Stau două ore la sală”, a declarat vedeta cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: ciao

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre