Cum arată vacanța unei prințese: Imagini din paradisul bogaților

Cum arată vacanța unei prințese: Imagini din paradisul bogaților
Vara de poveste potrivită pentru o prințesă! Prințesa belgiană Isabella Orsini de Ligne împărtășește imagini din vacanța sa luxoasă alături de familie, într-un castel neo-gotic și o vilă superbă italiană.

Isabella Orsini, 45 de ani, s-a căsătorit cu prințul belgian Edouard de Ligne în 2009. În prezent mamă a trei copii, aceasta este fina premierului italian Silvio Berlusconi. Fosta actriță a lăsat deoparte scena și platourile de filmare pentru un stil de viață glamour pe care îl împărtășește pe contul ei de Instagram.

Regina și familia ei nu sunt singurele fețe regale care profită de moșiile lor de vară, prințesa belgiană având la alegere două destinații de vacanță fastuoase. Una din locații e castelul în stil neo-gotic al soțului ei, situat în Belgia. A doua opțiune e vila plină de farmec a familiei sale din Umbria, Italia.

Castelul prințului, vechi de sute de ani

Cel mai recent, frumoasa prințesă a postat imagini cu ea bronzată, lângă piscina vilei sale sau se bucură de toate facilitățile de relaxare, relatează Tatler. Isabella stă la casa de țară din Monte Tezio, lângă Puglia, alături de părinții și soțul ei și de cei trei copii ai lor, prințesa Althea, prințesa Athénaïs și prințul Antoine.

Vila aceasta este un refugiu relaxant pentru familie, deoarece își petrec ultima vară împreună, Isabella lăudând locuința ca fiind locul perfect pentru a se relaxa. „De câte ori pot, mă retrag aici pentru a picta, pentru a grădinări în grădina mea de legume, pentru a îngriji trandafirii pe care mi i-am plantat ​​și pentru a mă distra gătind rețete organice pe bază de trufe negre, specialitatea regiunii mele”, a spus prințesa într-un interviu din 2013.


Învățăturile lui Petre Roman pentru fiica sa Oana care s-a filmat în cada cu spumă

Biohazard, Iarbă de august, expoziție haiku la Timișoara


Vacanță în pandemie

Familia Isabellei și-a început vara în timpul izolării impuse de pandemie, în străvechiul castel al lui Edoaurd, Château d’Antoing. Acesta e proprietatea familiei prințului de Ligne încă din anii 1700, iar arhitectura în stil neo-gotic e completată de  ziduri acoperite de iederă și turle pitorești. Castelul oferă priveliști uimitoare asupra terenurilor înconjurătoare.

Château d’Antoing se află în orașul cu același nume, în provincia Hainaut, în regiunea Valonia, în Belgia. Acesta datează din secolul al X-lea și a trecut la familia de Ligne în 1634 prin căsătorie. Castelul principal este în afara circuitului turistic, dar vizitele ghidate sunt posibile în curte, la o capelă și în vârful celui mai înalt turn. De câte ori vine aici, Isabella adoră să călărească ori să facă plimbări lungi cu bicicleta.

A urmat apoi vacanța în Italia. Părinții Isabellei s-au fotografiat recent în vila italiană a familiei. Mândra actriță a împărtășit fotografia pe pagina ei de Instagram.

Care e faza cu „Copy-Kate”

Isabella este o actriță și producător, cunoscută pentru filmul italian Remember Me, My Love (2003).

Edouard este fiul lui Charles-Antoine Lamoral, Prințul Ligne de La Tremoille, cel de-al treilea văr îndepărtat al lui Michel, cel de-al 14-lea Prinț de Ligne, care are legătură cu familia regală din Luxemburg.

Este de notorietate ziua nunții celor doi. Pentru ziua ei cea mare, Isabella a îmbrăcat o rochie inspirată de rochia de mireasă a lui Grace Kelly, actrița care a devenit prințesa Grace of Monaco când s-a căsătorit cu Ranier III, Prințul de Monaco, în 1956. Rochia de mireasă a Isabellei – cu corsetul din dantelă și rochia cu fusta plie – s-a dovedit a fi foarte asemănătoare cu cea pe care a purtat-o ​​și Ducesa de Cambridge, care s-a căsătorit cu prințul William în 2011.

Isabella chiar a declarat, în acest sens, revistei italiene Novella 2000: „De îndată ce ducesa de Cambridge a ieșit să meargă la biserică, am crezut că rochia ei este o copie a mea. Înseamnă că Kate Middleton are gusturi bune”.

Deși rochia Isabellei a fost creată pentru ea de către designerul belgian Gerald Watelet, a avut multe caracteristici asemănătoare cu rochia couture a lui Kate, creată  de Sarah Burton pentru Alexander McQueen, de la corsetul și mânecile din dantelă aplicată din dantelă până la fusta plină și trena.

Asemănările au fost accentuate de faptul că ambele femei sunt brunete și zvelte, foarte drăguțe și, deși coafurile lor au arătat diferit, ambele au purtat voaluri cu diademe cu diamant. Asemănarea a fost atât de frapantă, încât ziarele și revistele din Germania, Belgia, Franța și Italia au marcat rochia ducesei drept o copie, cu titluri citind „Copy-Kate” și „Copycat Kate”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre