Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum plănuiește Costi Ioniță să câștige Survivor. Face asta zilnic

Cum plănuiește Costi Ioniță să câștige Survivor. Face asta zilnic
Cum plănuiește Costi Ioniță să câștige Survivor. Artistul e pus pe fapte mari. Face asta zilnic.

Costi Ioniță a intrat în competiția Survivor hotărât să iasă învingător. ”Faimosul” are un ritual zilnic. Cum plănuiește Costi Ioniță să câștige Survivor. Ediția a doua a show-ului Survivor e plină de surprize și fiecare concurent este un personaj în felul său. Artistul s-a remarcat de la început ca fiind o persoană extrem de calmă și mereu zâmbitoare. Spre deosebire de ceilalți care sunt extrem de agitați, Costi rămâne mereu liniștit. 

Într-o discuție pe plajă, Simona Hapciuc și colegul ei ”Faimos” Cosmin Stanciu, au discutat despre Costi Ioniță și despre ritualul zilnic ciudat pe care acesta îl are. Cei doi au dezbătut intens subiectul, ba chiar Simona a încercat să-l imite pe artist. 

Cum plănuiește Costi Ioniță să câștige Survivor. Meditează dezbrăcat complet

Cum plănuiește Costi Ioniță să câștige Survivor. Artistul e pus pe fapte mari. Face asta zilnic.

Șocați, cei doi concurenți au dezvăluit că producătorul muzical meditează în fiecare dimineață dezbrăcat complet. Mai mult decât atât, Costi Ioniță stă în cap în timp ce își reglează chakrele. ”Am spus că dacă domnul Costi meditează în fiecare zi și e așa liniștit, mi-am făcut și eu un tron din nuci și am zis că ma apuc și eu să meditez în mijlocul pădurii, poate îmi dă mai multă energie. Să aduc mai multe puncte”, i-a spus Simona colegului ei, Cosmin Stanciu. Acesta a dat imediat replica. ”Pe mine Costi ma uimește, frate, cum poți în fiecare zi, la prima oră a dimineții, să te dezbraci complet, să te pui in cap, să-ți atârne toate chestiile… invers.”

De asemenea, Costi Ioniță s-a arătat mulțumit și de faptul că mâncarea e puțină, considerând că asta reprezintă o detoxifiere. ”El spune că faptul că nu mâncăm e ca o detoxifiere. Mi se pare amuzant că el stă dezbrăcat cu voi fetele și stau să mă gândesc cum e pentru voi. Pentru mine a fost un șoc”, a mai spus Cosmin Stanciu. Totuși, se pare că fetele s-au obișnuit cu ritualul lui Costi, însă a rămas o singură întrebare. ”Să stai 12 ore pe plajă să meditezi, mi se pare incredibil, să nu vorbești cu nimeni…”, a încheiat Simona. 

Foto: Facebook

Exclusiv. Ce muzică ascultă Andreea Esca în mașină

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre