Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum să vă îmbrăcați la prima întâlnire ca să faceți impresie bună. Trucuri pe care nu vi le-a spus nimeni

Cum să vă îmbrăcați la prima întâlnire ca să faceți impresie bună. Trucuri pe care nu vi le-a spus nimeni
Se spune că bărbații sunt impresionați de cum arată o femeie la prima întâlnire și mai puțin de ce scoate pe gură. De aceea, aceste trucuri vă pot fi de mare ajutor pentru a face față situației. Iată ce haine să alegeți.

Primele întâlniri pot fi descurajante și poate fi dificil să vă decideți ce haine să purtați. Țineți cont de aceste trucuri ca să străluciți.

Aflați ce presupune întâlnirea

Ca să știți ce haine să purtați e foarte important să aflați ce presupune prima întâlnire. Pentru o întâlnire clasică de cină și film, veți ști să îmbracați haine mai frumoase și mai sofisticate. Nu uitați să discutați exact unde va fi cina, astfel încât să puteți evalua cât de elegant trebuie să fiți. Pentru o întâlnire în drumeție, blugii casual și un tricou sau un trening sunt ținute perfect acceptabile.

Mergeți la cumpărături

Nu este nimic rău în a face câteva cumpărături pentru prima întâlnire, mai ales dacă aveți planificată o activitate distractivă și aveți nevoie de câteva obiecte noi. În plus, purtarea unor lucruri noi îi va arăta partenerului că ați făcut un efort suplimentar.

Încercați câteva opțiuni diferite

Înainte de a vă decide exact ce să purtați, încercați câteva opțiuni diferite. Ceea ce v-ați imaginat în minte ca fiind combinația perfectă de haine ar putea arăta diferit odată ce o veți îmbrăca. Nu uitați să vă îmbrăcați în funcție de ocazie și nu vă fie teamă să cereți o părere sinceră unui prieten de încredere sau unui membru al familiei. Ar fi o idee bună să luați în calcul și o ținută în caz că vremea se strică.

trucuri intalnire
Cum vă îmbrăcați la prima întâlnire. Există și trucuri

Purtați ceea ce vă face să vă simțiți cel mai bine

Primele întâlniri pot fi destul de stresante și nu vreți să adăugați mai multă presiune purtând ceva care vă face să vă simțiți inconfortabil. Veți fi mai fericită și vă veți simți mai în largul vostru dacă purtați haine care vă plac și în care vă simțiți încrezătoare. Dacă nu vă simțiți confortabil purtând haine strâmte, decoltate sau transparente, atunci nu purtați așa ceva! Dacă mergeți la dansuri sau la călărie, luați ceva în care vă puteți mișca în voie.

Alegeți o ținută care să reflecte cine sunteți

Toată lumea vrea să arate cât mai bine la prima întâlnire, dar, dacă nu plănuiți să participați împreună la o petrecere de Halloween, nu vă îmbrăcați ca altcineva. Alegeți o ținută care să reflecte stilul personal. Nu numai că vă veți simți mai relaxată, dar va fi mai ușor pentru partenerul să vă cunoască cu adevărat. Dar nu încercați să fiți ceea ce nu sunteți.

Asigurați-vă că ținuta este curată și gata de purtare

Nu aveți nevoie de o ținută nou-nouță sau de haine scumpe pentru a impresiona. Dar este important ca hainele să fie curate, îngrijite și fără rupturi. Așa că aveți grijă să faceți din timp orice pregătiri necesare pentru spălare sau reparații. Iar dacă ați cumpărat haine noi, asigurați-vă că ați îndepărtat etichetele și autocolantele. Dacă nu vreți ca tocmai partenerul să le găsească. Trebuie cu câteva zile în urmă să exersați și coafura pe care o aveți avea la prima întâlnire. La fel ca și machiajul, pentru a avea look-ul dorit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre