Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa a picat proba drugtest-ului. Ce haine purta la volan când l-au oprit polițiștii

Dorian Popa a picat proba drugtest-ului. Ce haine purta la volan când l-au oprit polițiștii
Cunoscutul cântăreț și influencer Dorian Popa a fost prins la volan sub influența canabisului, conform verificării făcute cu aparatul drugtest de un echipaj al Poliției Ilfov.

Sunt surse care susțin că lucru care i-ar fi făcut pe polițiști să-l testeze e faptul că Dorian Popa ar fi fost la volan în lenjerie intimă. Există însă o explicație pentru acest lucru, venită dinspre partea artistului.

Dorian Popa a oprit pe o stradă din Domnești, foarte aproape de casa unde locuiește. Influencerul conducea o mașină de lux, un Lamborghini, iar polițiștii au constatat că era îmbrăcat doar în lenjerie intimă și halat. Cântărețul le-ar fi spus oamenilor legii că a fost la o petrecere, unde nu a fumat, doar a inhalat canabis accidental, din încăpere. Și a plecat de acolo la un magazin din apropiere ca să cumpere ceva. Alcool nu consumase.

Dorian Popa a fost condus la Spitalul de Urgență pentru recoltarea probelor, iar polițiștii i-au suspendat permisul și au întocmit dosar penal. Dosarul penal este deschis pentru conducerea sub influența substanțelor interzise. Sunt așteptate acum probele de la IML pentru a se vedea dacă s-a drogat și cu ce anume.

Dorian Popa a fost prins sub influența drogurilor

Ce spune Poliția Rutieră

IPS Ilfov a comunicat, de asemenea, că în ziua de 27 octombrie (vineri), în jurul orei 21.15, polițiștii de la Poliția Rutieră au oprit în trafic, în Domnești, un bărbat care a ieșit pozitiv la drug test.

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Dorian Popa a testat hârtie igienică neagră

A testat hârtie igienică de lux, neagră

Cu câteva zile înainte de acest eveniment neplăcut, Dorian Popa alături de Selly au testat hârtie igienică de lux neagră, care a fost produsă la Pitești. Lansarea acestui tip de hârtie igienică ar fi avut și o campanie cu influenceri. Primii care au intrat în posesia acestui produs de lux pentru toaletă au fost Dorian Popa, Selly, dar și Ela Crăciun și Irina Manea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre