Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum se întâlneau prințul Harry și Meghan Markle la începutul relației. Se prefăceau că nu se cunosc

Cum se întâlneau prințul Harry și Meghan Markle la începutul relației. Se prefăceau că nu se cunosc
În cadrul unui Podcast, prințul Harry a devăluit cum a arătat începutul relației dintre el și Meghan. Se prefăceau că nu se cunosc.

Chiar dacă acum sunt în atenția presei din întreaga lume, a fost o vreme în care nimeni nu știa că Harry și Meghan sunt împreună. Invitat la podcast-ul lui Dax Shepard, prințul Harry a dezvăluit cum stăteau lucrurile între el și Meghan la început. Cei doi se vedeau în secret, iar totul se întâmpla în locuri neașteptate. 

În cadril Podcast-ului, Harry și-a comparat viața ca fiind un amestec al emisiunii Truman – când personajul lui Jim Carrey descoperă că viața lui este o emisiune TV. Când a fost întrebat dacă s-a simțit „în cușcă” în timp ce îndeplinea îndatoririle regale, el a spus: „Rânjește și suportă. Mergi mai departe cu situația asta. Aveam vreo douăzeci de ani și mă gândeam că nu vreau slujba asta, nu vreau să fiu aici. Nu vreau să fac asta. Uite ce i-a făcut mamei mele, cum o să mă așez vreodată la casa mea și să am o soție și o familie când știu că se va întâmpla din nou?”.

Prințul Harry și Meghan Markle se vedeau pe ascuns la începutul relației. Făceau cumpărături incognito 

Harry a dezvăluit că prin 2016, când abia începuse relația cu Meghan, se vedeau într-un supermarket din Londra pentru a face cumpărături, însă se prefăceau că nu se cunosc. Prințul purta o șapcă în cap pentru a nu fi recunoscut și îi dădea mesaje pe telefon ducesei, care stătea la alt raion. „Prima dată când Meghan și cu mine ne-am întâlnit pentru ca ea să vină să stea cu mine, ne-am întâlnit într-un supermarket din Londra, pretinzând că nu ne cunoaștem”, a spus Harry. „Așa că ne-am trimis mesaje de pe cealaltă parte a culoarului, cu oamenii uitându-se la mine și aruncându-mi toate aceste priviri ciudate. 

A fost frumos. Da, șapcă de baseball, uitându-te în jos la podea. Nu știu de câte ori ai făcut asta când mergi pe stradă încercând să rămâi incognito. E ca ‘Woah, indicator! ‘ – O, câinele cuiva! Este uimitor ceea ce vezi. Câtă gumă de mestecat vezi și câți pantofi vezi. Este o mizerie”, a încheiat Harry. 

Foto: Facebook

Un mister de nepătruns: cum și de cine au fost făcute două celebre statuete acum 8.000 de ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre