Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum și-a surprins Eddie Murphy fiicele. S-a implicat un alt actor celebru

Cum și-a surprins Eddie Murphy fiicele. S-a implicat un alt actor celebru
Eddie Murphy și-a surprins fiicele, după cum a povestit chiar el zilele trecute. Un alt actor celebru a fost implicat în surpriză, care s-a lăsat cu emoții.

Murphy este tatăl a 10 copii: Eric, 31, Bria, 31, Christian, 30, Miles, 28, Shayne, 26, Zola, 21, Bella, Angel Iris, 13, Max Charles, 2 și Izzy, 4. Actorul a pozat recent cu fiica sa Bella pentru coperta numărului din martie / aprilie a Essence, spunând revistei despre importanța filmului „Coming 2 America”, care vine la 33 de ani după comedia originală din 1988. Apoi, într-un interviu cu Ellen DeGeneres, Eddie Murphy a povestit cum și-a surprins fiicele la un moment dat. 

De-a lungul vieții lor, cei 10 copii ai actorului au întâlnit o mulțime de celebrități și s-au obișnuit de mici cu acest aspect. Mai ales că tatăl lor este celebru și era inevitabil ca acest lucru să nu se răsfrângă și asupra copiilor. Însă anumite momente s-au lăsat cu emoții, după cum a mărturisit chiar Bella, fiica sa. 

Cum și-a surprins Eddie Murphy fiicele. Leonardo DiCaprio le-a emoționat pe fete 

Eddie Murphy și Bella

Eddie Murphy și fiica sa, Bella (19 ani), și-au amintit cum actorul le-a surpins la un moment dat atât pe ea cât și pe surorile ei. Bella a spus că s-a întâlnit adesea cu prietenii celebri ai lui Murphy. Și-a amintit de un moment stânjenitor pe care l-a avut odată după întâlnirea cu Leonardo DiCaprio. „Am uitat că oameni celebri apar uneori la petrecerile tatălui meu, așa că eram foarte nepregătită”, și-a amintit  Bella. „Eram în sufragerie în pijamale, și dintr-o dată Jimmy Kimmel a îintrat pe ușă, apoi alte vedete mari. Și apoi Leonardo DiCaprio a intrat pe ușă și m-am speriat”, a mărturisit fiica lui Murphy. 

„Cred că tatăl meu știa că vine Leonardo DiCaprio, dar nu mi-a spus pentru că voia să fie o surpriză”. Murphy a adăugat apoi: „Toate fiicele mele de toate vârstele îl iubesc pe Leonardo DiCaprio”. „Am fugit imediat sus să-i spun surorii mele, apoi  am coborât și stat pe lângă el toată noaptea și ne-am uitat fix la el”, și-a amintit Bella. „Sunt sigur că este foarte obișnuit cu asta”, a glumit Murphy.

Foto: Facebook

Ellen DeGeneres își vinde conacul din Beverly Hills cu 53,5 milioane de dolari. Caută profit de 8 milioane de dolari

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre