Simona Ionescu / Redactor Șef

Dacă nu v-am spune cine e, nu ați mai recunoaște-o. A și îmbrăcat rochia de mireasă. Fotografii revelatoare

Dacă nu v-am spune cine e, nu ați mai recunoaște-o. A și îmbrăcat rochia de mireasă. Fotografii revelatoare
Tânăra urâțică și brunetă la începutul carierei a devenit o blondă sexy, la brațul unui bărbat de succes. Fosta cântăreață din trupa Bambi a trecut printr-o schimbare majoră din punct de vedere fizic.

Suntem siguri că dacă nu v-am spune cine e, nu ați mai recunoaște-o. Transformarea acestei vedete este radicală și neașteptată. Denisa Tănase, cunoscută de când a debutat în trupa Bambi arată completamente altfel. Intervenţiile estetice au transformat-o, și au făcut-o în bine.

Să ne amintim de începuturi. O adolescentă timidă și urâțică, așa era Denisa  atunci când, alături de sora sa, Raluca Tănase, a format trupa Bambi. Denisa a fost o bună perioadă de timp brunetă. Dar culoarea părului se schimbă ușor. Nu ne surprinde prea tare că în loc de plete lungi poartă bob scurt sau că nu mai e brunetă ci blond platinat.

Ceea ce e cu adevărat remarcabil e restul schimbării. Din urâțică s-a făcut fotomodel. Și Denisa și Raluca au vrut să arate din ce în ce mai bine și, pentru asta, au apelat la medicul estetician. Denisa, scrie presa, a investit câteva mii de euro, dar cu folos.

Dacă nu v-am spune cine e, nu ați mai recunoaște-o

Acum se mândreşte cu noul look. Are buze injectate cu acid hialuronic, implanturi cu silicon, tatuaj sprâncene, rinoplastie.  Sora Denisei e cea care a dezvăluit parțial motivul operațiilor. „Am observat că la televizor nasul se vede mai mare decât e el în realitate. Apar în diferite emisiuni de televiziune şi acolo mă văd cei care mă invită la concerte. Nu vreau să creadă că am nasul mai mare decât e el.

Mi-am dorit un nas mai mic şi doctorul Călin Doboş mi-a rezolvat problema. Am fost la el după ce Denisa, sora mea, şi-a micşorat buzele în cabinetul dumnealui. Am fost cu ea şi am văzut la clinică fete care s-au operat şi mi-au plăcut rezultatele. Luni am făcut operaţia, nici nu le-am spus părinţilor, Denisa i-a informat abia după operaţie.”, a precizat ea pentru Click acum ceva timp.

Denisa a făcut nuntă pe Coasta de Azur

Denisa a fost cerută de soție deja de două ori, preferă să mai aștepte. „Nu va fi sigur o nuntă anul acesta. Nu mă grăbesc, am mai fost căsătorită și știu cum e. De data asta vreau să fac cununie religioasă. Eu nu m-am măritat în biserică, doar la starea civilă, și s-a dovedit că nu a ieșit cum trebuie”, a declarat fosta fată Bambi anul trecut.

Iubitul ei este Mircea Brânzei este CEO & Founder Fit4You. Cei doi au o relație stabilă, de câțiva ani, care-i făcea deja să vorbească de nuntă. Până atunci, bărbatul o răsfața pe „căprioara” lui cu cele mai frumoase vacanțe și excursii, cadouri de lux și o viață în opulență.

Acum o lună, Denisa a îmbrăcat, în sfârșit, rochia  de mireasă. Nunta s-a ținut în Franța, pe Coasta de Azur, într-un castel.

După ce a părăsit trupa Bambi, Denisa Tănase a ajuns să administreze o afacere cu parfumuri, My Geisha, ceea ce îi acordă o mare stabilitate financiară. Zilele acestea, Denisa călătorește prin Europa. A fost la Paris, a ajuns în Spania, la Valencia și e la Barcelona, cu soțul ei.

Pe de altă parte, ceea ce își dorește cu adevărat, e un copil. „Da, ne dorim un copil. Doamne ajută să fie la un moment dat pe drum, tocmai pentru că ne dorim. În momentul acesta nu am nici un anunț de făcut”, a spus fosta cântăreață presei, cu câteva luni bune înainte de căsătorie și nuntă.

Foto: Facebook, Instagram

Adriana Bahmuțeanu își plânge soarta pe rețelele de socializare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre