Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Badea a spus povestea casei în care locuiește cu soția și copilul. Vila e de un lux desăvârșit. Foto

Dan Badea a spus povestea casei în care locuiește cu soția și copilul. Vila e de un lux desăvârșit. Foto
De când a cunoscut-o pe Mădălina, frumoasa lui soție, viața lui Dan Badea s-a schimbat radical. E fericit și asta se vede cu ochiul liber.

Dan Badea, Mădălina și micuțul sunt familia perfectă. Iată în ce minunăție de casă locuiesc cei trei.

Dan Badea a spus povestea casei în care locuiește cu soția și copilul. Ce nu va uita niciodată

Comediantul Dan Badea a acceptat propunerea celor de la Storia și și-a prezentat casa visurilor din București, în care-și duce existența alături de soție și copil. Locuința are două nivele, mai multe dormitoare, băi, o bucătărie superbă, dar și o terasă amenajată și, bucuria familiei, o piscină.

„Este o casă de vacanță în mijlocul orașului, eu așa o văd”

„Povestea casei e foarte interesantă. Ne doream foarte mult o casă în oraș, o oază de liniște și pace și după doi ani și ceva de căutări am găsit-o. Este o casă de vacanță în mijlocul orașului, eu așa o văd. Voiam în oraș, nu se găsea așa ceva cam în nicio parte, în centru în niciun caz și mai e un criteriu. Cam toți ai noștri stau în zona asta, spre Pitești, Chiajna, încoace, deci suntem foarte aproape”, a declarat Dan Badea pe Youtube.

Care e cea mai emoționantă amintire

Dan a vorbit și de cea mai frumoasă amintire, care va rămâne mereu în sufletul lui și al soției: când a fost adus în casă cel mic. „Prima amintire, noi doi în dressing făcând planuri cum să mobilăm, cum să fie viața. Cea mai emoționantă amintire a fost când am venit cu bebe acasă. Iar prima amintire e când am deschis casa, când am făcut o petrecere, sărbătoream și doi ani de la nuntă, am făcut o mare petrecere și în curte, au dormit și prietenii la noi”.

Curtea, locul unde se relaxează familia și prietenii

Locul cel mai drag din casă rămâne curtea, unde cei doi au pus și un covor și au plantat multe flori. „Curtea pentru noi reprezintă o prelungire a livingului, tocmai de aceea am pus acel covor pe terasă, să ne simțim ca în casă, dar și afară. Cu multe flori, cu natură”, a declarat frumoasa soție a comediantului.

Sursă foto: storia

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre