Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Budeanu și Tania Budi au făcut senzație la plajă, în costume de baie. Imagini de neratat

Dana Budeanu și Tania Budi au făcut senzație la plajă, în costume de baie. Imagini de neratat
În fiecare vară, apariția vedetelor pe plajă e așteptată cu sufletul la gură de fani. Oamenii sunt curioși să vadă cum arată dezbrăcate persoanele pe care le urmăresc, dacă s-au îngrășat sau dacă, din contra, au slăbit.

Tonul e dat de peste Ocean. La 54 de ani proaspăt împliniți, Jennifer Lopez își etalează formele, cu nonșalanță, în costum de baie. Divele noastre nu stau nici ele deoparte. Tania Budi, care e cu doar un an mai în vârstă etalează la plajă un corp de fotomodel. Aflată pe litoralul românesc, la Constanța, superba blondină le arată fanilor cum arată o femeie de vârsta ei. Multe fotomodele ar fi invidioase. Fost manechin și prezentatoare TV, Tania Budi a intrat, de un an, în lumea afacerilor.

Secretul siluetei Taniei Budi

Deși a trăit o viață în lumina reflectoarelor, vedeta nu a dat prea multe detalii despre viața ei personală. Ceea ce arată e doar ceea ce vrea și spune că în locul potrivit corpul ei se simte liniștit. Într-un interviu mai vechi, vedeta mărturisea: „Sunt mai curtată decât am fost când eram puștoaică”, a mai adăugat Tania Budi.  Amintim că, în urmă cu doi ani, s-a vehiculat că Tania Budi are o relație cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 26 de ani. Prezența lui i-a schimbat viața.

În vârstă de 55 de ani, Tabia Budi arată incredibil

„Suntem împreună de peste doi ani. Datorită lui m-am apucat de sport. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem. Și de atunci am rămas împreună. Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea”, spunea la acea vreme Tania Budi, în cadrul unei emisiuni TV.

Unde se bronzează Dana Budeanu

În vârstă de 44 de ani, Dana Budeanu își etalează și ea trupul subțire din vacanță. Discretă atunci când vine vorba de locațiile în care ajunge, tocmai pentru a nu fi asaltată de fani și pentru a avea liniște,  vedeta a distribuit câteva imagini la InstaStory.

Dana Budeanu are 44 de ani și este mama a două fiice adolescente

Poate vedea toată lumea că Dana Budeanu își menține corpul slab, și că se răsfață, pe șezlong, cu un cocktail. Dana Budeanu este apreciată mai ales pentru comentariile sale politice

Vedeta este apreciată mai ales pentru comentariile sale politice sau stilistice pe care le face în spațiul public

A fost căsătorită cu Radu Budeanu, patronul Cancan, cu care are două fiice, gemene. Aceasta spune mereu că a reușit să le crească departe de vizibilitatea publică și de influențele negative ale lumii moderne.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre