Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus “DA!” . Ce mesaj a transmis Mihaela Rădulescu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus “DA!” . Ce mesaj a transmis Mihaela Rădulescu
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt îndrăgostiți peste măsură. Asta se vede și în postările lor de pe rețelele sociale. Nerăbdători, s-au căsătorit chiar în prima zi de relaxare a restricțiilor.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus “DA!”, tare și răspicat. Cei doi și-au unit destinele, promițându-și reciproc să își fie alături pentru tot restul vieții.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus “DA!”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au profitat de relaxarea restricțiilor și au fugit la ofițerul stării civile. Nu au mai avut răbdare, dorindu-și să oficializeze relația, mai ales că așteaptă un bebeluș. Fericitul cuplu a fost surprins în cea mai importantă zi din viața lor. 

S-au asortat, amândoi alegând ținute albe. Viitoarea mămică a strălucit, purtând cel mai important accesoriu: zâmbetul. 

Petrecerea va avea loc la restaurantul pe care Dani Oțil îl deține. Carmen Chindriș, de la Taraful Rutenilor, îi va distra pe oaspeți în această seară. 

Meniul de nuntă va fi unul de excepție, cu siguranță, mai ales că la ”butoane” se află celebrul bucătar Nicolai Tand, care a anunțat că-și va pune amprenta pe fericitul eveniment printr-o postare făcută pe rețelele de socializare, chiar sâmbătă dimineața, scrie spynews.ro.

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu au o relație de mai bine de doi ani. Îndrăgostiți peste măsură, și-au unit destinele pentru totdeauna. Cei doi vor deveni curând părinți. Anunțul a fost făcut pe rețelele sociale, lăsându-i pe internauți fără cuvinte.

“Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil. Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre. Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul. Ca să vadă şi bebeluşii insule.

Pentru toţi.. Hai, că am glumit, nu pentru voi. Ci pentru noi… o să avem un copil”, scria Dani Oţil pe pagina sa de Instagram.

Mihaela Rădulescu, mesaj cu schepsis în limba engleză

Cu puțin timp în urmă, când deja pe site-uri apăruse știrea despre însurătoarea lui Dani Oțil, fosta lui parteneră a postat pe pagina sa de Instagram un text cu o anume doză de subtilitate. Mihaela Rădulescu pare că a răspuns cuiva care i-ar fi spus că are o zi proastă – apropo de căsătoria fostului iubit. Ea a dat de înțeles că nu are o zi proastă, pentru că ea are trucurile ei, pe care le împărtășește și altora.

”Asta este pentru cei care cred că au parte de o zi proastă”, a scris Mihaela, enumerând mai multe lucruri pe care un om le poate face atunci când nu are o stare prea bună:

-Zâmbește tristeții, oamenilor nervosa sau celor singuri

-adună gunoiul din iarbă

-plantează un copac sau o plantă

-refuză să mai folosești paharele din plastic

-donează sânge

-petrece măcar o oră la un orfelinat sau la un centru de bătrâni

-Fă o mica donație

-gândește-te cât de norocos ești chiar în acest moment, cu lucrurile pe care le ai acum în jurul tău

-Nu mai ai cum să te simți la fel de mizerabil după ce faci un bine celor din jurul tău sau naturii sau… chiar ție”.

 

Misterul satului în care, timp de un deceniu, s-au născut doar fete

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre