Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cât de modestă a fost viața lui Dani Oțil. Vedeta recunoaște că nu a pus piciorul până la 28 de ani…

Exclusiv. Cât de modestă a fost viața lui Dani Oțil. Vedeta recunoaște că nu a pus piciorul până la 28 de ani…
Dani Oțil nu se ascunde și vorbește deseori despre condiția lui modestă. Copil din Reșița, unul din cele mai sărace municipii din vestul țării, el a ajuns vedetă de televiziune cu o carieră fulminantă.

Cariera lui Dani Oțil a luat având în timp ce devenise iubitul Mihaelei Rădulescu. Emisiunea de la Antena 1 realizată, ca și azi, alături de prietenul  și concitadinul său, Răzvan Simion, a cucerit publicul și continuă să facă audiență foarte bună și în prezent. Băiatul modest din Reșița e acum, la casa lui, în București, are un restaurant foarte bine cotat, și, peste toate, e una din cele mai îndrăgite vedete autohtone.

Cât de modestă a fost viața lui Dani Oțil. Vedeta recunoaște…

Recent, Dani Oțil s-a cununat religios cu soția sa, Gabriela, împreună cu care are un băiețel ce va împlini în curând doi ani,. zilele acestea, după o „mini” lună de miere pe litoral, toți trei au luat avionul și au ajuns la Timișoara. Motivul deplasării a fost Super Raly, competiție în care e implicat Oțil, de altfel, mare pasionat de mașini puternice. El participă la toate competițiile de gen din țară, ca sportiv.

Călătoria spre Timișoara a fost prima experiență de zbor a fiului lui Dani Oțiul și al Gabrielei. Micul Tiago a fost absolut încântat. Tatăl, însă. trebuie să facă o mărturisire: fiul lui zboară la 2 ani, el a pus piciorul într-un avion abia la 28 de ani. Apoi a vrut să își cumpere unul, că avea bani.

Dani Oțil, la un pas să își cumpere propriul avion

Prin 2008, Dani Oțil a fost pregătit să își cheltuie toate economiile pe un avion. Voia să dețină propriul aparat de zbor și să plece, la bord, în turul lumii. Își făcuse toate planurile,. Dar a fost deturnat de Răzvan Simion. Având în vedere că avea 28 de ani atunci, vârsta la care a zburat prima dată cu avionul, e lesne de înțeles fascinația tânărului din Reșița care s-a gândit să pună la cale aventura vieții lui.

„Locuiam într-o garsonieră de 40 mp”, recunoaște Oțil. Nici nu îi trebuia mai mult. Avea 28 de ani, era burlac. Prea multe iubite nu a dus acasă, după cum spune. Așa că a decis să își cumpere un avion. „Mi-am luat casă de gura lui Răzvan. El a găsit un duplex și nu a vrut să se mute cine știe ce panaramă acolo. Cred că de curve îi era frică. Era proaspăt căsătorit. Cred că i-a spus soția: Ne mutăm, dar…  Așa că el mi-a negociat casa. A scăzut la preț aproape 25.000 de euro din suma inițială”, își amintește Dani Oțil.

Eu eram pregătit să îmi iau un avion ultraușor și voiam să plec să văd lumea. Era 2008, începuse criza. Și Răzvan m-a chemat la masă cu soția. Eu, burlac. Și mi-a pus întrebarea aia: Dani, trebuie să vorbim. Tu ce ai de gând cu viața ta? Eu am spus că a venit criza, că ni se vor înjumătăți salariile, ceea ce s-a și întâmplat, plus, minus. Eu am o garsonieră și am niște bani deoparte, vreau să mai pun ceva cu banca și să îmi iau un avion și să plec în lume. L-am văzut pe Răzvan că face așa, ca atunci când ești la tablă și ală din fața ta știe lecția, dar tu nu.

Și eu zic: ce nu? Am și găsit, se cheamă așa… Și Răzvan mi-a pus contractul în față. Negociat, tot. A făcut și credit la bancă pentru mine. Având același salariu, a făcut un dosar și pentru bancă, atunci când a luat el creditul. Și mi-a luat casă în loc de avion”, a mai spus Dani Oțil în podcastul lui Speak.

Dani a mai spus că un amic i-a subliniat faptul că a făcut o mișcare inteligentă, luându-se după Răzvan. „A venit un prieten, cred că pus de Răzvan, să-mi zică: Ai fi fost singurul din România care stă în garsonieră de 40 mp, dar are avion!”.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre