Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniel Pavel de la Survivor și sotia, în luna de miere la marginea Bucureștiului. Își celebrează iubirea la un centru de echitație

Daniel Pavel de la Survivor și sotia, în luna de miere la marginea Bucureștiului. Își celebrează iubirea la un centru de echitație
Pe 8 iunie, prezentatorul Survivor, Daniel Pavel și Ana Maria Pop și-au unit destinele, într-un eveniment inedit. În luna de miere, cei doi au plecat la câțiva pași de Capitală, un centru de echitație.

Daniel Pavel și soția sa, Ana Maria Pop nu au ales să plece în vacanțe exotice în luna de miere, ci s-au decis să stea alături de cele mai iubitoare animale, caii. Cei doi s-au distrat la un centru de echitație.

La același centru de echitație se duce și Iuliana Marciuc și Sandra Stoicescu

Daniel Pavel și-a dus soția (cea cu tricou negru) la un centru de echitație

Prezentatorul de la Survivor vrea să rămână conectat la natură și și-a dus soția într-un loc cu adevărat extraordinar. E vorba de centrul de echitație Jbara Horses din Ciolpani, acolo unde merg și alte vedete, precum Iuliana Marciuc sau Sandra Stoicescu. Daniel Pavel și soția sa s-au plimbat prin centru călărind și s-au bucurat de aceste momente frumoase alături de căluții foarte blânzi și ascultători.

Daniel Pavel vrea să pună piciorul în America

Daniel Pavel s-a căsătorit pe 8 iunie

Cu ceva timp în urmă, Daniel Pavel a mărturisit că deocamdată nu se pune problema plecării într-o lună de miere, prioritară fiind munca. „Planurile după eveniment sunt, pe lângă niște apariții la noi, în PRO, să povestim un pic, mergem la Cluj, unde avem tot cu Pro TV un eveniment, Sports Events, și urmează să prezint acolo ceva”, a spus acesta.

În plus, prezentatorul își așteptă și băiatul care va veni în iulie în București „și vreau să îl văd, nu l-am văzut de câteva luni. Dar miresei i-am promis o lună de miere și nu știu unde mergem, dar de luni încolo am zis că ne uităm pe oferte”.

Fiind ofițer de marină, Daniel Pavel spune că a fost „cu vapoarele mele (…) când eram mai tânăr, și am ajuns pe la Miami, pe la New York.”. În plus, prezentatorul spune că soția sa a fost avocat în America „și cred că asta va fi o surpriză, nu știe încă”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre