Simona Ionescu / Redactor Șef

O femeie a fermecat unul dintre caii regelui Charles. Momentul magic a fost filmat

O femeie a fermecat unul dintre caii regelui Charles. Momentul magic a fost filmat
Un moment emoționant filmat între o femeie și unul dintre caii regelui Charles a devenit viral pe internet, iar oamenii o compară acum pe protagonistă cu Pocahontas, celebrul personaj din desenul animat cu același nume.

Se vorbește la Londra despre cum o femeie a fermecat unul dintre caii regelui Charles. Se spune că necuvântătoarele simt imediat sufletul persoanei care se apropie de ele. Ba chiar se discută de zeci de ani despre faptul că animalele au și ele suflet. Și cu toate că mulți oameni de știință contestă acest lucru, privim în fiecare zi dovezi care demonstrează contrariul. Acesta este și cazul recent, în care o femeie a legat o conexiune instantă cu unul din caii regelui Charles. 

Civilizațiile străvechi puneau mult mai mult accent pe legătura omului cu natura, așa cum ne relevă o serie de descoperiri și studii. Lipsa accesului la mijloacele moderne de viață se traducea în vremuri străvechi într-o mai bună comuniune cu natura, dar și cu necuvântătoarele ce trăiesc alături de oameni, fie ele sălbatice sau domesticite, cum ar fi calul. 

Femeia indigenă a devenit virală 

O întâmplare care demonstrează cât de puternică poate fi legătura dintre om și animal a avut loc recent, în Londra. Protagonista a fost o femeie indigenă, care s-a apropiat de unul dintre caii Gărzii Regale din fața palatului Buckingham pentru a face o poză. Frumoșii armăsari, deși obișnuiți cu turiștii ce vor să se pozeze cu ei, sunt recunoscuți pentru faptul că au toane și nu întotdeauna se lasă mângâiați. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ulykröm Salina (@indigenaguaymi)

Femeia indigenă însă a reușit să creeze o conexiune instantă cu armăsarul negru, care, în loc să o apuce de mânecă așa cum tocmai făcuse înainte, se întoarce blând spre ea și lasă capul în jos, lipindu-l de fața femeii, după care se lasă mângâiat. 

Oamenii o compară pe femeie cu Pocahontas 

Întreg momentul a fost filmat și postat pe internet, acolo unde a ajuns viral. Internauții au comparat-o pe femeia indigenă cu Pocahontas, celebrul personaj din desenul animat cu același nume. 

„Ambii sunt ființe libere și au energia curată”, „Probabil are un suflet cald și iubitor. Calul simte asta”, „Animalele simt vibrațiile pozitive”, „Pare că se cunosc din altă viață”, au fost doar câteva dintre miile de comentarii lăsate de internauți la video-ul care s-a plimbat pe toate rețelele sociale, fiind preluat de mii de conturi individuale sau pagini inspiraționale. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre