Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce fuge Cătălin Bordea de blonde. Incredibil în câte relații a fost implicat comediantul

De ce fuge Cătălin Bordea de blonde. Incredibil în câte relații a fost implicat comediantul
Chiar dacă a fost înșelat de soție cu „fratele” său, Cătălin Bordea nu și-a pierdut speranța că într-o zi își va găsi jumătatea adevărată și speră să se îndrăgostească cât mai repede. Dar nu vrea să audă de blonde.

În timp ce majoritatea bărbaților preferă blondele, Cătălin Bordea nu vrea să audă de așa ceva. Explicația e dureroasă.

Îi plac brunetele cu tatuaje și dacă vede o blondă, o ocolește cât mai mult. Ce să se fi întâmplat cu Cătălin Bordea? Comediantul spune că psihologul său i-a explicat și de ce se comportă așa. „Din ce am aflat de la psihologul meu, fug de mama. Maică-mea era blondă, fără tatuaje, acum fug de mama și mă duc spre brunete cu tatuaj”, a explicat artistul pentru Cancan.

„De la 18 ani am stat numai într-o relație”

Indiferent ce ar crede unii și alții, Cătălin Bordea e un bărbat fidel, care întotdeauna și-a dorit să-și facă o familie frumoasă. Dovada cea mai clară e faptul că de la 18 ani și până în acest moment, Bordea a avut doar trei relații. Și e pentru prima dată în viață când este singur. De aceea, își dorește să se îndrăgostească cât mai repede, să uite trecutul și să își schimbe viața.

Bordea a decis: până în vară își va face o relație

„Trebuie neapărat, până în vară, să-mi fac o relație, pentru că nu mai am noimă”

Dacă de Crăciun totul a fost sub control, Revelionul a fost pentru Bordea un moment în care a cedat, așa că recunoaște că a băut mult prea mult. În plus, de când e sigur, comediantul spune că pur și simplu nu mai are „noimă”. „(…) fac ce vreau și nu e în regulă pentru un bărbat să facă asta. Mi-am cumpărat trei perechi de adidași, aceeași culoare, același brand. Balenciaga Triple S, nu m-am uitat (…).

Sunt scăpat de sub control, pur și simplu. Mi-am luat două lanțuri de aur la fel, ce om normal la cap are două lanțuri de aur la fel?! (…) Trebuie neapărat, până în vară, să-mi fac o relație, pentru că nu mai am noimă”, e conștient Cătălin Bordea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre