Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce merită Kim Kardashian pe deplin titlul de „Regină a bikinilor”

De ce merită Kim Kardashian pe deplin titlul de „Regină a bikinilor”
Kim Kardashian a fost întotdeauna „regină” în bikini.  Cea care ne a obișnuit de a lungul anilor cu fastuoasele ei vacanțe exotice în care a apărut în mai multe costume de baie care nu pot fi uitate.

De ce merită Kim Kardashian pe deplin titlul de titlul de „Regină a bikinilor”? Vedeta în vârstă de 40 de ani a apărut de-a lungul anilor în ipostaze uimitoare, de la costumul ei de baie Gucci din 2017 până la bikini-ul său verde etalat la 40 de ani. Nimeni nu poate trece cu vederea  imaginea ei în iconicul costum de baie minimalist Chanel.

Foto: BackGrind

Vacanța lui Kim în Mexic din 2017 a stârnit interesul publicului, deoarece mulți și-au amintit de o fotografie needitată a paparazzilor în care vedeta a fost surprinsă în timp ce se plimba pe plajă. Fanii au observat rapid că imaginile cu silueta editată în mod frecvent ale lui Kim, erau mai naturale în fotografiile paparazzilor deoarece dezvăluiau un pic de celulită și forme puțin mai rotunjite.

De ce merită Kim Kardashian pe deplin titlul de titlul de „Regină a bikinilor”

Aceleași detalii pot fi observate însă și într-o imagine în care vedeta se antrenează în sala de forță. Poartă un costum de baie minimalist cu imprimeu ce imită blana unui leopard. Ochii vigilenți vor vedea adevărul.

A 40-a aniversare a lui Kim a fost un motiv de sărbătoare, întrucât ea și frații ei s-au îndreptat într-o locație privată undeva în Tahiti pentru o petrecere, feriți de pandemie. Deși finalul divorțului se apropie de Kim, ea se consolează pe parte financiară deoarece averea ei a atins un nivel istoric.

Iar în ceea ce privește notorietatea ei în rândul fanilor, Kim câștigă oficial titlul de „Regină a bikinilor” pentru cea mai bună colecție de bikini, pe care i-a etalat ani la rând pe pagina ei de Instagram sau atunci când era surprinsă de paparazzi, pe plajele însorite.

Cum învață Kim pentru examenul de barou

Luna trecută, Kim Kardashian a încins imaginația fanilor după ce a postat trei fotografii pe pagină ei de Instagram. Le-a arătat celor 215 de milioane de fani ai ei cum învață ea legislație. Mamă a patru copii, starleta americană studiază pentru examenul de intrare în avocatură la baroul din California. Examen pe care intenționează să îl susțină în 2022.

Alături de fotografiile care o arată în bikini, ea a postat mesajul: „Studiu la soare”. Pe masa din față ei se găsesc mai multe cărți de drept și hârtii. Alături de un laptop încrustat cu diamante. Vedeta și-a anunțat planul de a deveni avocat în urmă cu doi ani, când a apărut pe coperta Vogue. Tot atunci a dezvăluit că unul din scopurile sale e reforma detenției.

Sursa foto: Instagram, The Sun

Mary-Kate Olsen, prima apariție după divorțul de Olivier Sarkozy. Cum arată acum actrița

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre