Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce nu a vrut Oana Zăvoranu copii cu Pepe. A făcut întrerupere de sarcină

De ce nu a vrut Oana Zăvoranu copii cu Pepe. A făcut întrerupere de sarcină
Oana Zăvoranu a fost invitată la podcast-ul lui Măruță și a făcut dezvăluiri incredibile. Actrița a dezvăluit motivul pentru care nu a vrut copii cu Pepe.

Invitată la podcast-ul lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a făcut lumină în dramele din viața ei. Oana Zăvoranu a explicat de nu a vrut copii cu Pepe. Actrița s-a împăcat cu această ocazie și cu Măruță, cei doi fiind certați de 11 ani. Mai exact, între Zăvo și Măruță s-a produs o ruptură în momentul în care prezentatorul a fost nașul de căsătorie al cuplului Pepe-Raluca Pastramă. 

Timp de 11 ani, Oana a profitat de orice moment pentru a-l critica pe Măruță, ba chiar a zis că i-a dat acestuia covrigi, pe vremea când lucrau împreună la TVR. Pentru a îngropa securea și a pune punct conflictului, Măruță a rezolvat-o într-un mod comic și i-a adus actrișei nu una, ci trei pungi pe covrigi. „Ți-am adus covrigi, nu unu, nu doi, ca să-mi iau revanșa. O să-ți dau exact toți covrigii aștia ca să nu mai strigi după mine că mi-ai dat covrigi. Mai am încă două pungi pentru tine”, a spus Măruță. Oana a gustat gluma și l-a asigurat că îi primește cu drag și că îi va mânca. „Dar tu știi că mie îmi dă lumea foarte rar ceva. Să fie primit”, a replicat Oana. 

Oana Zăvoranu nu a vrut copii cu Pepe. A făcut trei întreruperi de sarcină 

Oana Zăvoranu copii cu Pepe

Așa cum era de așteptat, cei doi au clarificat și situația dintre Pepe și Oana Zăvoranu. Actrița a dezvăluit că nu era geloasă pe Pepe și Raluca, ci doar ofticată. „Nu m-a durut, cât m-a iritat (n.r. căsnicia lui Pepe cu Raluca Pascu), pentru că am simțit că este făcută la ambiție. Nu am crezut niciodată în această căsnicie, îmi pare rău. Niciodată! Mai auzeam și eu una alta, plânsete, alea, alea. Mai sună lumea, Bucureștiul ăsta este mic! Mai dă dedicații, mai alea, alea. În momentul în care se întâmplă ceva fără să ai vreo vină și nu te mai iubesc, la mine nu e să mai încercăm. Scandalul și tot ce s-a întâmplat cu el a fost pentru că am fost ațâțată. Nu am suferit deloc, eu am fost ofticoasă. L-am iubit și s-a terminat. Mai departe a fost oftică”, a spus Oana. 

De asemenea, a fost atins și un subiect sensibil, acela al materinității. Querida a clarificat de ce nu și-a dorit copii. Cu sinceritatea cu care și-a obișnuit fanii, actrița a dezvăluit că a avut trei întreruperi de sarcină, din care una în perioada în care era cu Pepe. „Da, de trei ori și am făcut întrerupere de sarcină pentru că nu am simțit. A fost o dată sau de două ori înainte (n.r. de perioada căsniciei cu Pepe) și o dată era cu el. Dar nu am simțit niciodată să fac pasul asta cu niciun bărbat care s-a aflat în momentul ăla în viața mea. Pentru o femeie contează foarte mult bărbatul cu care faci. Un copil este binevenit. Dar știi cum e, parcă dacă e făcut cu ăla sau cu aia care…Contează foarte mult pentru o femeie bărbatul cu care faci”, a conchis Oana Zăvoranu. 

Foto: Captură YouTube, Facebook

Bella Santiago, artista de origine filipineză care a reușit în România. Are o poveste tristă în spate

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre