Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce nu se căsătorește Cristina Cioran cu tatăl copilului ei. Motivul este unul bizar

De ce nu se căsătorește Cristina Cioran cu tatăl copilului ei. Motivul este unul bizar
Cristina Cioran și iubitul ei sunt împreună de 7 luni, iar recent vedeta a anunțat că așteaptă primul ei copil. Într-o emisiune TV, Cristina Cioran a anunțat de ce nu se căsătorește cu tatăl copilului.

La 44 de ani, Cristina Cioran așteaptă primul ei copil alături de bărbatul cu care are o relație de șapte luni. Recent, aceasta a mărturisit de ce nu se căsătorește cu tatăl copilului. Vedeta este însărcinată în 13 săptămâni și a mărturisit că i-a fost rău în primele săptămâni. Va naște la mijlocul lui septembrie și e încântată că bebelușul va fi în zodia Fecioară. 

Cristina Cioran a trecut prin momente dificile anul trecut. Actrița s-a despărțit de iubitul ei, după un deceniu de relație. Ruptura dintre ea și Traian Văduva a avut loc la sfârșitul verii și i-a adus multă tristețe. Cu toate acestea, Cristina Cioran  și-a revenit și a înflorit mai frumos ca niciodată. Vedeta și-a găsit fericirea, în brațele lui Alex, tatăl copilului ei. 

De ce nu se căsătorește Cristina Cioran. Și-a pierdut certificatul de naștere 

se căsătorește Cristina Cioran

Cristina a vorbit în cadrul emisiunii Xtra Night Show despre o posibilă căsătorie cu Alex, iubitul ei. Deși așteaptă momentul, fosta prezentatoare a mărturisit că nu se grăbește, mai ales că și-a pierdut certificatul de naștere și n-ar avea cum să facă pasul cel mare. „S-a pus problema de căsătorie încă din prima săptămână de relație. El a pus problema, dar aștept să fiu cerută, este un sentiment foarte plăcut. O să facem și asta, dar momentan mi-am pierdut certificatul de naștere”, a povestit vedeta.  

Aceasta a dezvăluit și cum se simte, mai ales că este încă în perioada grețurilor din sarcină. „Sarcina e foarte ok, dar seara am niște grețuri. Eu am și rău de mișcare, dar dacă stau o oră-două întinsă, îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic”, a continuat viitoarea mămică. Aceasta a mai completat, spunând că va naște prin cezariană. „Sunt însărcinată în două luni jumate. Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicații de naștere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operație”, a încheiat Cristina Cioran. 

Foto: Facebook

Nicolae, prințul iubit de români, respins de familie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre