Simona Ionescu / Redactor Șef

De la cine moștenește talentul Delia Matache și ce cânta când era mică

De la cine moștenește talentul Delia Matache și ce cânta când era mică
Delia a intrat în inimile oamenilor încă de la prima ei apariţie. Este haioasă, frumoasă, talentată, mereu surprinzătoare. Are 38 de ani, din care 21 pe scenă. De la cine moștenește talentul.

Delia este mereu surprinzătoare, iar fanii ei sunt  de-a dreptul fascinați. Artista experimentează mereu cu imaginea sa, cu părul și buzele în toate culorile, ținute extravagante și colorate. Călătorește tot timpul și postează fotografii, ca un veritabil ghid.

Delia este una dintre cele mai iubite artiste. Cântă de mică, iar astăzi, toată munca depusă de-a lungul anilor de celebra cântăreață se reflectă în succesul ei. Oamenii vin în număr foarte mare la concertele sale, iar piesele adună zeci de milioane de vizualizări pe Youtube.

În perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D

Delia Matache. De la cine moștenește talentul

”Știu că ascultam Michael Jackson și Abba și cântam și dansam singură, în fața oglinzii. S-a întâmplat să fiu încurajată de mama, care a luat treaba asta în serios, așa că m-a înscris la o școală de specialitate, unde mi-am fixat bazele”, își amintește Delia. Mama ei, Gina Matache, a încurajat-o pentru că și ea este cântăreață, dar de muzică populară.

Delia Matache, familia

Delia Matache și Răzvan Munteanu s-au căsătorit civil pe 30 august 2012. Cununia civilă a avut loc în cel mai romantic loc din România. Interpreta şi omul de afaceri originar din Târgu Jiu au spus „DA” în faţa ofiţerului stării civile la Poarta Sărutului. Pe 16 septembrie 2012, Delia a fost cea mai fericită mireasă.

Însă, familia Deliei este completă doar cu sora și părinții ei.

 

Delia își amintește că avea 9 ani când surioara ei mai mică a fost adusă acasă de la maternitate și a sărit pe ea, la propriu, atât de nerăbdătoare era să o cunoască! Deși nu crede să îi fi cântat vreun cântec de leagăn, Delia și Oana spun că ele cântă împreună de când se știu. Oana este backing vocal în trupa surorii ei mai mari.

Deși seamănă mult, cele două surori sunt două personalități foarte diferite. Delia crede despre sora ei că este foarte autentică, bună, înțelegătoare și echilibrată, iar Oana spune că și-ar dori să aibă diplomația Deliei, dar și acel mod de a spune adevăruri celor din jur fără să-i supere. Chiar dacă este mai mică, Oana este deja mamă a doi copii și postează frecvent vloguri cu ei pe Instagram, pe contul personal, Oana Cosânzeana.

De la tată, Delia a moștenit toleranța și frumusețea

Delia își iubește foarte mult familia. A postat o fotografie cu părinții ei, tineri, frumoși și îndrăgostiți.

Tatăl ei, Ion Matache, este chinuit de o boală cruntă. Problemele de sănătate ale fostului soț au dat-o peste cap pe Gina Matache, mama Deliei, scrie capital.ro. După ce a petrecut mulți ani în călugărie, la Muntele Athos, Ion Matache s-a întors acasă. Acesta a avut mari dureri la piciorul pe care și l-a fracturat la mânăstire apoi, în 2015, a acuzat dureri în zona pelviană.

Tatăl cântăreței a încercat să se trateze singur, numai că situația s-a agravat. În 2018, bărbatul a fost internat la Spitalul ”Sfântul Ioan” din București, unde medicii i-au extirpat un rinichi, după ce i-au descoperit o tumoră.

Lucrurile păreau că intră pe făgașul normal, însă, odată pandemia de COVID-19, spitalele în care trebuia să își continue tratamentele au fost închise sau blocate, din cauza numărului de infectări cu noul virus.

„Următoarea mișcare era să facă încă o rundă de plasmafereză. Dar nu știu… Suntem legați de mâini și de picioare, ce-o vrea Dumnezeu, pentru că nu avem încredere să plecăm nicăieri. (…) E boală autoimună. Și e greu când te uiți la om și nu știi cum să îl ajuți. Boala asta nu este deloc ușoară. Are dureri”, a declarat mama Deliei, într-un interviu pentru Antena Stars.


Exclusiv. Irina Rimes, nemulțumită de „prestația” intimă a iubitului? Iată cum compară!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre