Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia nu poate uita traumele copilăriei ei. Gina Matache pune capul în pământ

Delia nu poate uita traumele copilăriei ei. Gina Matache pune capul în pământ
Odată cu relația Oanei Matache cu rockerul Radu Siffredi, au început să iasă tot mai multe dedesubturi despre ce s-a întâmpla în copilăria Deliei și a surorii sale.

Gina Matache a recunoscut că a bătut-o pe Delia, iar aceasta nu a uitat nici acum ce a pățit în copilărie.

Oana însă, a fost scutită de orice palmă dată de mamă, primind din partea ei delicatețe și multă iubire. „Copilul chiar dacă greșește, că de aia e copilul tăul, nu sări pe el, nu-l căsăpi, că și eu am făcut prostia asta. A început lumea să se mai deschidă, să se schimbe ideile. Am fost altfel de mamă pentru Oana, lucru pe care mi-l reproșează Delia. Știi, ăsteia i-ai dat o palmă, pe mine m-ai…

„Îmi spun că am un copil extraordinar și mă mândresc foarte mult cu asta”

Îmi pare rău, nu aș fi vrut. Nu aveam răbdarea necesară să stau să îi explic că stai să vezi, că o fi, că o păți. De multe ori mă întreabă lucruri sau aud oameni în spate șușotind. Uneori mă crispez, dar cele mai dese sunt, într-adevăr, felicitările. Îmi spun că am un copil extraordinar și mă mândresc foarte mult cu asta”, a declarat Gina Matache.

Mama Deliei nu vres să audă de noul iubit al Oanei

Gina Matache e la fel de strictă și în ceea ce-l privește pe noul iubit al Oanei și și-a spus oful pe rețelele de socializare. „Aș aprecia dacă v-ați spune părerea. Pentru asta am postat! E un ajutor pentru mine să pot să văd adevărul. Nici mie nu-mi place că fac asta, dar copiii trebuie protejați. Sincer, credeam că sunt eu cu capul… Și mie mi se pare că e anturaj prost. Și mai grav e că nu realizează! (…)

„Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții”

E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții.

Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie. Voiam și alte păreri pentru că mă depășește. Da, aveți dreptate și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc.

Nu comunică cu nimeni! Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divortați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit. Pe mine mă bucură că am vorbit”, a transmis Gina Matache.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre